Denizli'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü refüje çarptı; 1 yaralı Denizli'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü refüje çarptı; 1 yaralı

Olay, Denizli’nin Merkezefendi ilçesine bağlı Karaman Mahallesi’nde bulunan 6 katlı evde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 25 yaşındaki Rabia Yürektürk, ailesi ile birlikte yaşadığı 6 katlı binanın yaklaşık 3 metre ilerisinde bulunan incir ağacının üzerine düşmüş vaziyette ölü olarak bulundu. Durumu fark eden aile üyelerinin ve çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan genç kız ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan genç kız hayatını kaybetti.

Ablası “Cinayet” Dedi

Rabia Yürektürk’ün ölümünün intihar ettiği şeklindede lanse edilmesine ablası Ecem Yürektürk tepki gösterdi. Olayın cinayet olmasından şüphelenen abla Yürektürk, “Olay yeri inceleme ve otopsi raporları daha çıkmadı. Polislerin kendisi yazmış “intihar” diye. Mantık olarak bakıldığında, bir insan düştüğü zaman yere çakılır. Evin 3 metre ilerisindeki ağacın üstüne resmen fırlatılmış ve ağacın üstünde kalmış. Ağaca saplanmış şekildeyken kaldırmışlar oradan. Ayrıca kardeşim çatıya çıkmaktan çok korktuğu için hiçbir şekilde oraya çıkmaz” dedi.

“Mahalledeki Çoğu İnsan Bağırış Çığırış Duymuş”

Olayın yaşandığı gün Rabia’nın yalnız olmadığını iddia eden abla, “Mahalledeki çoğu insan bağırış çığırış duymuş, polise haber vermişler. O kadar şüpheli bir durum ki çocuğun kanından uyuşturucu falan çıkmamış. Kan tahlilinde bira içtiği çıktı sadece ve 2 bira kimseyi intihar ettirmez. O gün Rabia yalnız değilmiş. Birisi onu fırlatmış atmış. Bundan şüphesiz eminiz” şeklinde konuştu.

“3 Kere İntihar Girişimi Oldu”

Rabia’nın uyuşturucuyla bağlantısı olduğu iddialarına karşı abla Yürektürk, “Uyuşturucuyla alakası yoktu benim kardeşimin. 3 kere intihar girişimi oldu sadece. O zaman aşırı alkollüydü” diyerek yanıtlarken, psikolojik sorunları olduğuna dair iddialar hakkında ise “Psikolojik hiçbir sorunu yoktu kardeşimin. Sadece panik atak için ilaç kullanıyordu. Gayet mutlu, neşesi yerinde, kelebek gibi bir kızdı” ifadelerini kullandı.