TEKNOLOJİ

Instagram Kanal Üyesi Takipçi Satın Al: Markanızı Güçlendirin

Abone Ol

Instagram serüvenine yeni girişen birisi iseniz takipçi sayınızı arttırmanın ne kadar zorlu olduğunu elbet fark etmişsinizdir. Instagram hesabınıza takipçi kazandırmak başlangıç için uğraştırıcı olsa bile belli bir süre sonra sizi takip eden kişilerin sayısı yaptığınız içeriklerin ne kadar ilgi çekici ve uğraşılmış olması ile doğru orantılı bir şekilde ilerler. Bazı durumlarda harcadığınız emeklerin karşılığında takipçi sayınızın ve takipçi etkileşiminizin artmasıyla sonuçlanmasını beklersiniz fakat her Instagram serüvenine atılan üye için takipçi sayısı arttırmak kolay olmayabiliyor. Tam olarak böyle durumlarda takipçi satın alma seçeneği devreye giriyor. Bu yazıda size Instagram kanal üyesi almanızda yardım edeceğiz.

Takipçi Satın Almanın Marka Değerine Katkıları

Instagram hesabınız için takipçi satın almak yeni başlayan Instagram kullanıcıları için güzel bir başlangıç olabilir. İyi bir başlangıç, ilerde Instagram üzerinden kuracağınız marka için de iyi bir yatırım olacaktır. Peki takipçi satın almanın marka değerine katkısı nedir? Gelin hep birlikte buna göz atalım:

-          Öncelik olarak göz önünde bulundurmanız gereken önemli katkılarından birisi ilk izlenim sürecinde markanızın takipçilerinize ya da takipçi potansiyeli taşıyan üyelere güven vermesidir. Takipçi satın alarak yükselttiğiniz takipçi sayınızın sizlere potansiyel müşteriler sağlama olasılığını arttırmasına katkı sağlarsınız ve kendi kurduğunuz markanın da oldukça profesyonel bir izlenim bırakmasını sağlarsınız.

-          Fazla takipçi demek gelecekte elde edeceğiniz daha fazla takipçi demektir. Organik ya da sahte olarak satın aldığınız takipçiler gelecekte size gerçek yani organik takipçiler olarak geri dönecektir.

-          Takipçi sayınız yüksek olduğunda Instagram’ın kendi algoritmasına da etkiniz artacaktır. Yani algoritma yaptığınız içerikleri daha fazla kişiye ulaştıracaktır.

En İyi ve Güvenilir Takipçi Satın Alma Siteleri

İnternet üzerinde onlarca takipçi satın alma siteleri mevcut. Fakat en iyi ve güvenilir takipçi satın alma siteleri hangileri? Gelin hep birlikte bu sitelere bir göz atalım:

Fenomist

Instagram’a dair ücretli ve ücretsiz bir sürü hizmeti bulunan Fenomist , kendi müşterilerine verdiği hizmetten dolayı zaman içerisinde popülerlik kazanmasıyla birlikte aktif müşteri kitlesi oluşturarak müşterilerinin güvenini kazanmıştır.

-          BayiGram

Instagram ile alakalı hizmetleri dahil, özellikle Instagram üzerinden farklı türde takipçi satın alımları için birden fazla alternatif sunan bir platformdur. Müşterilerine sunduğu hizmetler bütçe dostu olduğu için zaman içerisinde BayiGram platformu müşterilerinin güvenini kazanarak aktif bir müşteri kitlesi oluşturmayı başarmıştır.

-          Burnmedya

Takipçi satın almak konusunda birden fazla seçenek sunan Burnmedya platformu Global gerçek takipçi satışları dahil olmak üzere bir sürü hizmet sunduğu için zamanla müşterilerinin onayını almış ve en iyi ve güvenilir takipçi satın alma listemize de girmeyi başardı.

Satın Alınan Takipçilerle Etkileşimi Artırma Yolları

Instagram’da takipçi satın aldınız fakat satın aldığınız bu takipçiler ile nasıl etkileşimi arttıracağınızı bilmiyor musunuz? İçiniz rahat olsun, sizlere satın aldığınız takipçilerinizle etkileşimi arttırmanın alternatif yollarını açıklayacağız. Hadi gelin hep birlikte bu alternatiflere bir göz atalım:

-          İlk olarak yapmanız gereken şey takipçilerinizin ilgisini çekecek içerikler üretmek olacaktır. Instagram üzerinden satın aldığınız takipçiler başlangıç olarak iyi bir adım atmanıza yardımcı olur, bundan sonrası sizin gösterdiğiniz emeklere bağlıdır. Instagram üzerinden ilgi çekici içerikler üretmek için içeriklerinizde kullandığınız görsellerin dikkat çekici olmasına özen gösterin.

-          İkinci olarak yapmanız gereken önemli alternatif düzenli olarak paylaşım yapmaktır. Takipçi satın alarak elde ettiğiniz organik takipçiler ile düzenli olarak paylaşım yaparak elde ettiğiniz takipçilerinizin düzenli olarak etkileşimde olmasını sağlamanın en iyi yollarından birisi önceden planladığınız zaman diliminde paylaşım yapmaya özen göstermeniz olacaktır.

-          Ek olarak dikkat etmeniz gereken en önemli şeylerden birisi ise yaptığınız içeriklerin farkında olmakla birlikte sizi takip eden kitlenizi de çok iyi tanımanız gerekiyor. Sizin içeriklerinizi sevecek bir takipçi kitlesi oluşturmak ve satın aldığınız organik takipçileriniz de bu iki kitle ile etkileşimde olmasını istiyorsanız bu iki tarafı birleştirecek şekilde teşvik edici etkinlikler oluşturmaya özen göstermeniz olacaktır.

Takipçi Satın Alma ve İçerik Stratejisi

Instagram kanal üyesi satın al işleminden sonra yapacağınız içerik stratejisi de çok önemlidir çünkü Instagram kanal üyesi satın alma işleminden sonra atacağınız adım tamamiyle yapacağınız içerik ile alakalı olacaktır. Peki kanal üyeleri aldıktan sonra yapmanız gereken içerik stratejisi nedir? Gelin hep birlikte bu stratejilere bir göz atalım:

-          Instagram üyesi satın alma işleminden sonra yapmanız gereken ilk içerik stratejisi gerçeğe yakın hedefler belirlemek olacaktır. Gerçeğe yakın demek takipçileriniz ile aranızda bir güven bağı kurmak demektir. Organik takipçi satın aldıktan sonra size gelecek olan sonraki organik takipçilere iyi içerik sunup gerçekten değerinizi kanıtlamanız gerekiyor.

-          Kanal üyeleri için yapacağınız içerikleri farklı alternatiflerle takipçilerinize sunun. Örnek olarak içerik yaparken görselliğe dikkat eden birisi değil iseniz görsel kaliteyi üst seviyeye çıkarmaya odaklanabilirsiniz ya da Instagram üzerinden Reels videoları yapan birisi değil iseniz içeriklerinizin bir kısmını da Instagram Reels videolar üzerinden yapmayı deneyin.

-          Kanal üyeleri için yaptığınız ya da yapacağınız Instagram canlı yayınları sizin için iyi bir içerik stratejisi olacaktır çünkü canlı yayınlar takipçilerin etkileşiminin artmasında önemli bir rol oynar.

-          Kanal üyeleri için yaptığınız içeriklerin Instagram algoritmasına kolayca dahil olmasını istiyorsanız sizin yaptığınız içeriklerin tamamen aynısını ya da benzerini yapan influencer’lar ile iş birliği yapmayı deneyebilirsiniz. Instagram üyesi satın alma işleminin yanında bir de iş birliği yaptığınız markanın desteğiyle içeriklerinize ulaşan üye sayısı da artacaktır. Ne kadar fazla üye o kadar fazla potansiyel takipçi demektir.

Başarılı Takipçi Satın Alma Örnekleri

Instagram üzerinden takipçi sayınızı arttırmak için sizlere birden fazla alternatif sunduk. Fakat gerçek anlamda başarılı takipçi satın almak örnekleri nelerdir? Hadi gelin hep birlikte bu örneklere bir göz atalım:

-          Vereceğimiz örnekte ilk sıraya gelecek olan madde yapacağınız etkileşim stratejisi olacaktır. Örnek olarak yaptığınız canlı yayınlar, çekilişler, anketler ya da yarışmalar siz organik takipçi aldıktan sonra bile takipçilerinizin etkileşimi büyük oranda artmış oluyor.

-          Bazı küçük çaplı influencer’lar ilk adımı atmak için takipçi satın alma yöntemine başvururlar. Bundan sonraki adımda ise planlı olarak yaptıkları paylaşımlar ve bu paylaşımların her birinin de kaliteli olmasına gösterdikleri özen ile birlikte zaman içerisinde daha fazla organik takipçi elde etmeyi başarıyorlar.

-          Instagram serüvenine yeni girişmiş olan bilinmeyen bir moda markası, Instagram üzerinde tanınırlığını arttırmak adına ilk başta yeni takipçiler satın alır. Satın aldığı takipçi sayıları fazla olduğu için yeni gelecek olan organik takipçilerin ise bu dikkatini çektiği için marka kaliteli içerikler yapmaya başlıyor ve hem yeni gelen hem de satın aldığı organik takipçilerini de kendi bünyesinde tutmayı başarıyor.

{ "vars": { "account": "G-2QLCV0JSK8" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }