11 – 12 Ekim 2024 tarihinde Antalya’da düzenlenecek olan Search’n Stuff Konferansı hem dijital pazarlama hem de teknoloji dünyasından önde gelen isimleri Türkiye’de bir araya getiriyor. Dijital PR’dan siber güvenliğe kadar son derece geniş kapsamlı konularla dikkat çeken etkinlik; Judith Lewis, Tuğçe Durmuşoğlu, Adem Yıldız ve Mehmet Üner gibi önemli konuşmacıların katılımıyla gerçekleşecek. Dijital pazarlama uzmanları ve teknoloji meraklılarına hitap etmekle birlikte program; turizm liderleri, yazılımcılar, sosyal medya hukukçuları ve sağlık turizmi girişimcilerini de ağırlayacak.

Dijital Pazarlama ve Sürdürülebilirlik Stratejileri Ön Planda Olacak

Markaların hem yerel hem global pazarda rekabet etmeleri için son derece önemli bir yere sahip olan dijital pazarlama, Search’n Stuff Antalya Konferansı’nda kapsamlı bir şekilde ele alınacak. İki gün sürecek olan panellerde katılımcılar; Arama Motoru Optimizasyonu, dijital PR, ADS (Dijital Reklamcılık), içerik pazarlaması, performans pazarlama ve sosyal medya gibi çeşitli konularda kapsamlı bilgi edinme şansına sahip olacak. Bununla birlikte etkinlikte;

·         Yapay Zekâ,

·         Sosyal Medya Hukuku,

·         UX,

·         Finans Teknolojileri,

·         Siber Güvenlik,

·         Lüks Marka Yönetimi,

·         Teknolojide Kullanıcı Deneyimi,

·         Dijitalde Kadınlar,

·         E-Ticarette Büyüme,

·         Girişimcilik,

·         İngiltere Global Yetenek Vizesi gibi önemli konu başlıklarına da yer verilecek.

Yerel ve global düzeydeki liderleri bir araya getirerek network fırsatları da sunacak olan etkinlik sadece profesyonellere değil, sektördeki yenilikleri takip etmek isteyen herkese hitap ediyor.

WhitePress Sponsorluğunda Eşsiz Bir Networking Fırsatı

WhitePress’in ana sponsorlarından biri olduğu konferans, dünya çapında katılımcılara ev sahipliği yapacağı için eşsiz bir networking fırsatı sunuyor. Avrupa’nın çeşitli bölgelerinden gelecek olan akademisyenler ve markalar tarafından da desteklenen etkinliğe İngiltere başta olmak üzere birçok ülkeden katılım sağlanması bekleniyor.

Katılımcılar arasında ise dijital pazarlama uzmanları, üst düzey yöneticiler, kurumsal iletişim uzmanları, ajanslar ve teknoloji sektörü paydaşları yer alacak. Aynı zamanda etkinlik, network ağını genişletmek isteyen teknoloji meraklıları, marka ekipleri, turizm liderleri, yazılımcılar ve sektörel yeniliklere ilgisi olanlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Türkiye’nin dijital pazarlamaya odaklanan ilk global konferansı olan etkinlikte katılımcılar, sektörün öncü markalarıyla etkileşim kurma şansı da elde edecek. Sektörel STK’lar ve yatırım ağları gibi geniş bir katılımcı profiline sahip olacak etkinliğin dijital pazarlama dünyasına yeni bir soluk getirmesi bekleniyor.

SEO Uzmanı Fatih Öz ile Tekirdağ’da Web Tasarım ve SEO Stratejileri: Web SIGN ile Dijital Dünyada Fark Yaratın SEO Uzmanı Fatih Öz ile Tekirdağ’da Web Tasarım ve SEO Stratejileri: Web SIGN ile Dijital Dünyada Fark Yaratın

Önemli Konuşmacılar ve Konu Başlıkları

Advanced Web Ranking, WhitePress, Global Fintech Market gibi şirketlerin sponsorluğunda düzenlenen etkinliğin konuşmacıları arasında dijital pazarlama alanında dünya çapında başarılara imza atmış olan uzmanlar yer alıyor. Mark Williams-Cook, Tuğçe Durmuşoğlu, Serbay Ayzit, Ozan Ketenci, Petra Kis-Herczegh, Rejoice Ojiaku, Rishi Lakhani gibi isimlerle birlikte Yağmur Şimşek, Gökçe Gülcüler ve Didem Tufan da önemli konu başlıklarını ele alacak.

Etkinliğin dikkat çeken başlıkları arasında ise SEO, ADS, ROAS, CTA, CRO, KPI gibi dijital pazarlamanın temel kavramları yer alıyor. Katılımcılara teorik ve pratik bilgilerin bir arada sunulacağı Search’n Stuff Antalya Konferansı’nda dijital dünyanın hukuki boyutlarına ve teknolojik gelişmelerin iş dünyasına etkilerine de kapsamlı bir şekilde değinilecek.

Özel Oturumlar ve Paneller

Search’n Stuff Antalya Konferansı sadece dijital pazarlama değil, farklı konuları kapsayan paneller ve workshoplarla devam edecek. Siber güvenlik, yapay zekâ ve e-ticaret gibi konulara dair özel oturumlar da düzenlenecek. Dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen uzmanlar ve markalarla etkileşim kurmak için ideal bir platform olan konferansta katılımcılar, gelecek vadeden startuplarla da tanışma fırsatı elde edecek.

Erken Kayıt Fırsatları ve İndirimler

Dijital pazarlama alanında fark yaratmak isteyen herkese hitap eden konferans için erken kayıt fırsatlarından yararlanma şansı da sunuluyor. Etkinliğin resmî web sitesi üzerinden zirve hakkında detaylı bilgiler paylaşılırken konferansın ana sponsorlarından olan WhitePress de katılımcıların indirim avantajından yararlanabileceğini duyurdu. Search’n Stuff Antalya Konferansı’nın tüm katılımcıları, “WHITEPRESS30” koduyla %30 indirim fırsatından yararlanabilecek.

Konferansa Dair Bilgiler

Search’n Stuff Antalya Konferansı, 11-12 Ekim tarihleri arasında Antalya – Akra Hotels’de düzenlenecek. Sektördeki profesyoneller için kaçırılmaz bir fırsat olan etkinliğin detaylarına ulaşmak ve erken kayıt fırsatlarından yararlanmak isteyenler tüm detayları https://searchnstuff.co.uk/search-and-stuff-antalya-konferansi-2024/ adresinden takip edebilecek. Aynı zamanda WhitePress’in %30 indirim avantajı da kayıt tarihi boyunca devam edecek.