Denizlili genç yetenek golünü attı Erzurum’a uçtu Denizlili genç yetenek golünü attı Erzurum’a uçtu

EURO 2024’te mücadele edecek A Milli Takım’ın grupta rakipleri Portekiz, Çekya ve Gürcistan oldu. Türkiye F Grubu’ndaki ilk maçında Gürcistan ile karşılaşacak. Biz de Türkiye – Gürcistan maçıyla ilgili detayları bir araya getirdik. 

EURO Türkiye Gürcistan 

Türkiye, EURO 2024 F Grubu’ndaki ilk maçını Gürcistan ile yapacak. EURO Türkiye Gürcistan maçıyla ilgili detayları, muhtemel 11’leri Futboo’da da okuabilirsiniz. Türkiye – Gürcistan maçı 18 Haziran Salı akşamı oynanacak. Mücadele 19.00’da başlayacak ve TRT ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Türkiye – Gürcistan maçı Dortmund kentindeki Signal Iduna Park’ta oynanacak. 

Türkiye Gürcistan muhtemel 11 

Türkiye’nin Gürcistan karşısına Mert, Ferdi, Abdülkerim, Merih, Zeki, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, Barış Alper, Kerem Aktükroğlu, Arda Güler, Enes Ünal 11’iyle çıkması bekleniyor. Montella’nın Arda Güler’I oynatmaması durumunda ise bu bölgede Orkun Kökçü ya da Yusuf Yazıcı’ya şans vermesi bekleniyor. 

Türkiye – Gürcistan iddaa oranları açıklandı 

Iddaa, A Milli Takım için kritik maç öncesi oranları da açıkladı. iddaa Türkiye'nin Gürcistan karşısında 3 puan almasına 1,69 oran verirken, Gürcistan’ın galibiyet oranı 4,50 olarak belirlendi. Karşılaşmanın beraberlik oranı ise 3,44 oldu. 

EURO 2024 şampiyonluk oranları merakla bekleniyor Futbolseverler, EURO 2024 öncesinde favori takımların şampiyonluk oranlarını merakla bekliyor. Turnuvanın güçlü ekipleri arasında yer alan Fransa, İngiltere, Almanya ve İspanya'nın yanı sıra, son Avrupa şampiyonu İtalya da iddaa listelerinde üst sıralarda yer alması bekleniyor. Türkiye'nin şampiyonluk oranları ise turnuvaya yaklaştıkça netlik kazanacak. Ancak Milli Takımımızın grup aşamasını geçmesi durumunda, iddaa oranlarında ciddi bir yükseliş yaşanabileceği tahmin ediliyor.

Türkiye EURO 2024 fikstürü 

A Milli Takım, EURO 2024 F Grubu'ndaki ilk maçında Gürcistan ile karşılaşacak. A Milli Takımımız ikinci maçında Portekiz, gruptaki son maçında ise Çekya ile mücadele edecek. A Milli Takımımız grupta ilk iki sırayı alırsa doğrudan son 16 turuna çıkacak. Grubu üçüncü sırada bitirmemiz halinde ise en iyi 6 üçüncü içinde ik 4’e girersek üst tura çıkmayı başaracağız.

18 Haziran Saat: 19.00, Türkiye – Gürcistan (TRT) 

22 Haziran Saat: 19.00, Türkiye - Portekiz (TRT) 

26 Haziran Saat: 22.00, Çekya - Türkiye (TRT)