AK Partili Şahin Tin, “İpek Yolunun Anahtarı Türkiye!” AK Partili Şahin Tin, “İpek Yolunun Anahtarı Türkiye!”

Açılış törenine, Denizli Büyük Şehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Marım, Sarayköy Kaymakamı Celalettin Cantürk, Sarayköy  Belediye Başkanı Mehmet Salih Konya, Er-Bakır Yönetim Kurulu üyelerinden; Müjdat Keçeci ve Sedat Erikoğlu, kooperatif üyeleri, Er- Bakır A.Ş. yöneticileri, çalışanları ve ailelerinin katıldı. Gerçekleştirilen törende, büyük bir heyecan ve gurur yaşandı.

Sarayköy'de inşa edilecek olan konutlar yatay mimari ve depreme dayanıklı olmasıyla dikkat çekiyor

Sarayköy’de inşa edilecek olan bu proje, ilk etapta 208 konutu kapsıyor. Anadolu yaşam biçimini sürdürme amacıyla tamamen yatay mimariyle, depreme dayanıklı, bahçeli ve müstakil olarak tasarlanan konutlar, sağladıkları yaşam kalitesiyle dikkat çekiyor. Proje, yalnızca konutları değil, aynı zamanda kapsamlı sosyal alanlarıyla da bölgeye değer katmayı hedefliyor. Proje dahilinde yer alacak diğer alanlar arasında kreşler, okullar, ibadet alanları, ticari alanlar, sosyal alanlar, yürüyüş yolları, parklar, dinlenme bölgeleri ve hobi bahçeleri bulunuyor. 

Bu Konut projesi Er-Bakır çalışanlarının iş dışındaki arkadaşlık ilişkilerini de geliştirmelerini hedefliyor

Bakırkent-2, sosyal konut projesiyle Denizli’de öncü ve örnek olan Er-Bakır’ın ilk projesi değil. Çalışanlarının sağlıklı, ferah ve konforlu konutlarla oturmaları ve birbirlerine komşu olarak iş dışındaki arkadaşlık ilişkilerini de geliştirmeleri amacıyla 1998 yılında kurulmasına öncülük ettiği ilk Bakırkent kooperatifi 2007 yılında tamamlanmıştı. Yapıldığı dönem Denizli’nin konut gelişim alanında bulunan projenin geniş oyun alanları, bahçeleri, otoparkı, sığınağı ve sosyal tesisi de bulunmaktadır. 
S.S. BAKIRKENT-2 Konut Yapı Kooperatifi’nin, sunduğu bu kapsamlı yaşam alanları ile bölgeye sosyal ve ekonomik açıdan büyük bir katkı sağlaması bekleniyor. Er Bakir Calisanlarina Ev Sahibi Yapiyor 3Er Bakir Calisanlarina Ev Sahibi Yapiyor 1Er Bakir Calisanlarina Ev Sahibi Yapiyor 2