GÜNCEL

Denizlili Yarışmacı Ümmühan Ünavcı MasterChef'e Veda Etti

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan MasterChef 2024'te dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Eleme potasına kalan Denizlili yarışmacı Ümmühan Ünavcı, şeflerin verdiği zorlu görevde istediği başarıyı gösteremeyerek yarışmaya veda etti.

Abone Ol

MasterChef'in dün akşamki bölümünde eleme potasına giren yarışmacılar, şeflerin verdiği malzemelerle en iyi yemekleri yaparak yarışmada kalmaya çalıştı. İlk turda, şeflerin verdiği siyah sarımsak ile yapılan yaratıcılık tabağında, Ezgi, Alper ve Çağlar başarılı olarak eleme potasından çıktı. Ancak Nevzat, Zübeyde, Ümmühan ve Ayşe ikinci tura kaldı.

2. turda, yarışmacılar Danilo şefin özel tarifi olan La Melanzane E La Ricotta’yı en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Ancak bu turda, Denizlili yarışmacı Ümmühan Ünavcı, verilen görevi istenilen seviyede yerine getiremedi ve yaptığı yemek şefler tarafından en kötü tabak olarak değerlendirildi. Bu sonuçla Ümmühan Ünavcı, MasterChef 2024'e veda eden isim oldu.

Denizli'den yarışmaya katılan Ümmühan Ünavcı, MasterChef macerasına dün akşam yayınlanan bölümde son verdi. Yarışmacının elenmesi, özellikle Denizlili izleyicilerde üzüntü yarattı. Ümmühan Ünavcı, yarışmanın başından bu yana gösterdiği performansla dikkat çekmişti, ancak dün akşamki eleme turunda yeterli başarıyı gösteremedi.

{ "vars": { "account": "G-2QLCV0JSK8" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }