ÖZEL HABER

28 Haziran tarihinde açıklanan LGS’de Denizli’den 7 Türkiye birincisi çıktı. Bu öğrencilerden 3’üne kurs veren İzlem Akademi’nin ortaklarından Bülent Ateş haberdenizli.com’a özel açıklamada bulundu. Denizli’nin göğsünü kabartan bu öğrencilerin başarısına katkı sağladıkları için çok mutlu olduklarını söyleyen Ateş, “LGS’de Denizli’den çıkan Türkiye birincilerinin 5 tanesi merkezde 2 tanesi ilçelerde, merkezdeki 5 öğrencinin 2’si özel okulda, 3 tanesi de devlet okulunda eğitim görüyor ve akademimizden kurs alıyor. Akademimizden kurs alan öğrencilerimiz; Melih Kerem Avcı ve Ahmet Faruk Kayhan Servergazi İmam Hatip Ortaokulu’nda, Ömer Ege Örs de Abalıoğlu Ortaokulu’nda eğitim öğretim görüyor. Okulun dışında akademimizden kurs alan Türkiye birincisi bu öğrencilerin başarısında katkımız olduğu için gururluyuz.” Dedi.

TAM PUAN ALACAKLARINI SÖYLEMİŞLERDİ

LGS’nin bitiminin hemen ardından kitapçıklarını kontrol eden öğrencilerin bu müjdeyi kendilerine verdiğini belirten Ateş, “3 öğrencimiz de bize tam puan alacaklarını söylemişti. 28 Haziran’da sonuçlar açıklandı. Sonuçlara göre 3 öğrencimiz de 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu.” Dedi.

İzlem Akademi’nin daha çok ortaokul öğrencilerine yönelik bir kurs merkezi olduğunu söyleyen Ateş, “Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olan İzlem Akademi’de;  5, 6, 7 ve 8. Sınıf öğrencilerine yönelik bir eğitim planlaması yapılıyor. Öğrencinin akademik anlamda okulda görmüş olduğu ve göreceği konuların tekrarına yönelik çalışmalar öğretmenlerimiz tarafından yapılıyor. Ödevlendirmelerin yanında deneme sınavları da yapıyoruz. Denemelerden alınan sonuçlara göre de planlama yapıyoruz. Öğrencinin okulda görmüş olduğu temel dersler ekstra burada da veriliyor.” İfadelerini kullandı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ

Denizli’den Türkiye birincisi çıkan Melih Evren Avcı’nın annesi Kanize Avcı, “2 Yıldır düzenli bir çalışmamız vardı. Oğlumuzdan bu sonucu bekliyorduk açıkçası, Türkçe’de biraz kargaşalık yaşadık ama şükür sonuç güzel çıktı. Emeği geçen öğretmenlerine teşekkür ederiz. Çok mutluyuz.” Dedi.

Ömer Ege Örs’ün babası Ali Örs“Çok mutluyuz, çok gurur verici bir olay, başarıları daim olsun inşallah. Düzenli programlı çalıştı. Sınavda 2 sorudan emin değildi, tam puan olduğunu görünce çok mutlu olduk. Emeklerinin karşılığını aldı, inşallah daha güzel başarıları olur.” Dedi.

PAÜ Bu Dönem 7690 Mezununu Kariyer Hayatlarına Uğurladı PAÜ Bu Dönem 7690 Mezununu Kariyer Hayatlarına Uğurladı

Ahmet Faruk Kayhan’ın babası Neşet Kayhan, “Oğlumuz, düzenli disiplinli çalışıyordu böyle bir sonucu bekliyorduk mutluyuz. Hem okuldaki hem İzlem Akademi öğretmenlerinin desteği sayesinde başarılı oldu.” Dedi.

İzlem Akademi’de Türkiye birincisi çıkan 3 öğrenciye plaket ve çeyrek altın takdim etti.

Denizli Turkiye Birincileri Izlem Akademiden4

Denizli Turkiye Birincileri Izlem Akademiden3

Denizli Turkiye Birincileri Izlem Akademiden1

Denizli Turkiye Birincileri Izlem Akademiden2