Denizli uzun süredir beklediği Kent Lokantası'na geçtiğimiz Cuma günü kavuşmuş ve Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin sağladığı bu hizmetle 80 TL karşılığında 4 çeşit yemek yiyebilme imkanına sahip olmuştu. Kimileri hizmeti oldukça beğense de haliyle kimileri tarafından eleştirilmişti. Henüz açılışı yapılmadan lokantanın bulunduğu olan Otogar konumu tartışma yaratmış, açıldıktan sonra ise yemeklerin porsiyonu dahil pek çok konu konuşulmaya başlanmıştı.

Denizli'de Elma Verimi Üreticinin Yüzünü Güldürdü Denizli'de Elma Verimi Üreticinin Yüzünü Güldürdü

4 çeşit yemeğin yanına 1 adet 50 gramlık ekmek

Açılıştan bu yana aradan geçen yaklaşık 1 haftalık süreçte Denizliiler'in Kent Lokantası gündeminde bu konular yer alırken bir konu daha gündeme geldi. Süreç içerisinde Denizli Kent Lokantası'na yemek
yiyebilmek için giden vatandaşlar, yemeklerinin yanına görevliler tarafından konan 1 adet 50 gramlık ekmeği görünce küçük bir şok yaşadı.

50 gram ekmeğe 4 TL fiyat

50 gramlık bu ekmekle doymayan vatandaşlar, ikincisini talep ettiğinde ise daha farklı bir sürprizle karşılaştı. İkinci ekmeği talep eden Denizlililer, kendisinden istenen 4 TL'yi vermek durumunda kaldı. 200 gramlık ekmeğin marketteki fiyatının 10 TL olduğu düşünüldüğünde 50 gramlık ekmeğe 4 TL talep edilmesi ise tartışma yarattı.

Kaynak: Gazeteşehir