Denizli Büyükşehir Belediyesi önce 5 daha sonra 3 sosyal tesislerinde alkol satışına izin vermişti. Konuyla ilgili Memur-Sen Denizli İl Temsilciliği basın açıklaması ile bu kararın doğru olmadığını, bu tesislerin tüm halkın ortak kullanımında olduğunu, çocuklar için özenti oluşturacağını belirterek tepki koymuştu.

Memur-Sen Denizli İl Temsilcisi Feyzullah Öselmiş, "Dünyanın bir çok ülkesinde alkole sınırlamalar getirilirken, yeni seçilen Denizli Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun ilk icraatının alkollü mekanlar açmak olması; halkımızın ailecek kullandığı tesisleri sadece alkol kullananlara hizmet verir hale getirmesi üzerine Denizli Gönüllü Platformu adına Memur-Sen Denizli İl Temsilciliği olarak “Alkole Hayır İmza Kampanyası” başlattık. Kampanyamız halen devam ediyor, tüm vatandaşlarımızı kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz." dedi.

Denizli Dahil 81 İlde Uygulanacak Emeklilere 1 Ay Ücretsiz Olacak Denizli Dahil 81 İlde Uygulanacak Emeklilere 1 Ay Ücretsiz Olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesinin almış olduğu bu kararı yargıya taşıdıklarını belirten Öselmiş, "Dava dilekçemizde bu kararın başta Anayasa'nın 58. Maddesine "(Devlet, gençleri alkol düşkünlüğünden, uyuşturucu maddelerden, suçluluk, kumar ve benzeri kötü alışkanlıklardan ve cehaletten korumak için gerekli tedbirleri alır.) aykırı olduğunu belirttik.  Ayrıca Belediye Kanunu, İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelik, ve ilgili mevzuatlarla da alkol kararının iptali istedik. 
Halkımızın şunu bilmesini isteriz ki, Büyükşehir Belediyesi Alkol konusunda almış olduğu bu kararı iptal edene kadar mücadelemizi her platformda sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.