GÜNCEL

Babadağ'da Festivaller Bitmiyor, BABAFEST ve OFF-ROAD gösterileri Başlıyor

Babadağ'da geçtiğimiz hafta gerçekleşen Keşkek Festivali ve Toplu Sünnet Töreni vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşmişti. Babadağ'da Cuma günü BABAFEST başlıyor. OFF-ROAD gösterileri Pazar günü gerçekleşecek

Abone Ol

Denizli'nin Babadağ ilçesinde vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği 25. Babadağ Keşkek Festivali ve Toplu Sünnet Töreni'nden sonra bir etkinliğe daha imza atılıyor. BABAFEST ve OFF-ROAD gösterileri 4-5-6 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek.

Etkinliklerin ev sahipliğini yapan Babadağ Belediyesi Başkanı Murat Kumral, 25. Babadağ Keşkek Festivali ve Toplu Sünnet Töreni'ne vatandaşların gösterdiği ilgiden çok memnun olduklarını emeği geçen katkı koyan hayırsever işadamlarına teşekkür etti. Kumral, "Babadağ'da Cuma günü başlayıp Pazar günü sona erecek olan BABAFEST ve OFF-ROAD Gösterileri'ne tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz." dedi. 

BABAFEST CUMA BAŞLIYOR

BABAFEST ve OFF-ROAD gösterilerinde  başlayacağı ilk gün olan 4 Ekim Cuma günü 20.00'de Tuğba Ger Konseri ardından 21.30'da Zeynep Casalini konseri gerçekleşecek. 

5 Ekim Cumartesi günü saat 15.00'te Söyleşi ve Kitap İmza Günü, 20.00'de GRUP DAR SOKAK konseri ve 21.30'da Uğur Işılak Konseri yer alacak. 

6 Ekim Pazar günü saat 12.30'da OFF-ROAD Gösterileri vatandaşlar tarafından izlenecek. 

{ "vars": { "account": "G-2QLCV0JSK8" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }