EĞİTİM

ARE Kursta, 4 Kişilik Gruplarda Masa Başı Eğitim Veriyoruz

ARE Özel Öğretim Kursu Kurucusu Sinan Emiralp Öztürk ile kurs merkezinde söyleşi gerçekleştirdik. Öztürk, eğitim sektörünün yakından tanıdığı Haberdenizli.com'un Yazı İşleri Müdürü Mitat Yalçınkaya'nın sorularını içtenlikle yanıtladı.

Abone Ol

Denizli'de faaliyet gösteren ARE Özel Öğretim Kursu'nun sınavlara hazırlık merkezi olduğunu belirten ARE Özel Öğretim Kursu Kurucusu Sinan Emiralp Öztürk, "Öğrencilerimizle birlikte, iyi bir ekiple, güzel şartlarda ve nezih bir ortamda sınavlarda başarı elde etmek için var gücümüzle mücadelemizi veriyoruz. Bu manada Türk milli eğitimine katkı sağlamaya devam ediyoruz. 

Biz burada alanında uzman ekibimizle, daha çok sınav gruplarıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Öğrencilerimizin TYT, AYT, YKS ve Dil sınavlarında başarıyı yakalayabilmeleri için çabalıyoruz. Ayrıca ara sınıflardaki öğrenciler için gerek yazılılar zamanında, gerekse erken hazırlık zamanlarında okula takviye kurslarımızı devam ettiriyoruz. Yani kursumuz tüm gruplara hitap ediyor." dedi. 

ARE Kursun Başarıları

Eğitim sektöründe yıllardır hizmet verdiklerini ifade eden ARE Özel Öğretim Kursu Kurucusu Öztürk, "Bizim dersaneciliğimiz ve kursçuluğumuz, Milli Eğitim camiasındaki yerimiz çok daha eskiye dayanıyor. Öğretmen olarak bir çok katkıda bulunduk, açtığımız eğitim öğretim kurumlarında başarılar elde ettik. Önceliğimiz; disiplin, ilgi, sevgi ve bilgi bir arada olduğu taktirde öğrencilerimizi kucaklayabiliyoruz. Onların başarılı olmaları için bütün şartları hazırladığımızda güzel sonuçlar elde ediyorlar. Gerzele ve Servergazi mahallelerinde kursumuzun 4. yılı, bu süreçte oldukça başarılı sonuçlar elde ettik. Öğrencilerimiz hak ettikleri üniversitelerde yeni hayatlarını devam ettiriyorlar. Bu manada Türkiye derecelerimiz var, bu başarıları ekibimiz, öğrenci ve velilerimizle birlikte başardık." ifadelerini kullandı. 

4'er Kişilik Sınıflar mı Kalabalık Sınıflar mı?

Türk milli eğitiminde faaliyet gösteren tüm kurumların başarılı olmak için çalıştıklarını belirten Öztürk, "Okullar, kurslar, özel okullar, hepsi belli bir amaca hizmet ediyor. Hepsinin amacı başarılı olmak, çocuklarımızı belli bir yere getirmek, onlara yardımcı olmak, hayat manasında güçlü basamak oluşturmaktır. 15, 18 kişilik sınıflara kitlesel dersane, kurs  diyoruz. Daha butik çalışan kurumlar var bunlar da 6, 8 kişilik sınıflar şeklinde. ARE Kurs olarak bizim burada konseptimiz farklı, kursumuzda masa başı eğitimi benimsiyoruz. Esasen öğrencilerimiz burada özel ders alıyorlar, her grup öğrenciye masa başı eğitim veriyoruz. Gruplarımız 4'er kişilik. Bence bu bir tercih sebebidir. Tekrar söylüyorum, Denizli'de bütün kurumların amacı başarılı olmaktır." dedi.

{ "vars": { "account": "G-2QLCV0JSK8" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }