ARE Kurs Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Emiralp Öztürk ve Kurucu-Müdür Ezgi Şengün’ün Türk Eğitim-Sen Denizli İl Başkanı Emre Erdoğan ile geçtiğimiz günlerde yaptıkları görüşmeden sendika ve bağlı tüm sendika üyelerine indirim müjdesi çıktı.

ARE Üniversite Hazırlık Kursu, Denizli'deki TÜRKİYE KAMU-SEN ve TÜRK EĞİTİM-SEN'e bağlı üyelerin çocuklarına %20 indirimli  eğitim öğretim hizmeti verecek. 

ARE Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Emiralp Öztürk : '' TÜRK EĞİTİM-SEN Denizli İl Başkanı Sayın Emre ERDOĞAN Bey ile geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek önemli bir toplantı yaptık. ARE KURSLARI’nın Denizli'ye kazandırdığı ve kazandıracağı değerler, eğitim öğretimin güncel sorunları, sendikal faaliyetlerin önemi gibi konular üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Bununla birlikte imzaladığımız protokol ile TÜRKİYE KAMU-SEN / TÜRK EĞİTİM-SEN üyelerinin çocuklarına %20 indirimli eğitim öğretim hizmeti vereceğimiz konusunu da özel bir protokol ile karara bağladık. Anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını dileriz." dedi.

Denizli’de 200 bin 436 öğrenci ders başı yaptı Denizli’de 200 bin 436 öğrenci ders başı yaptı

Are Egitim Kurumlarindan Turkiye Kamu Sen Uyelerine Indirim2Are Egitim Kurumlarindan Turkiye Kamu Sen Uyelerine Indirim1