Denizli'de AK Parti'den CHP'ye iadei ziyaret Denizli'de AK Parti'den CHP'ye iadei ziyaret

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu'nun başkanlığında mecliste alınan kararla, BELTAŞ'a ait çay bahçeleri ve mekanlarda alkol satışı uygulanması kararı alınmıştı. Alınan bu kararın ardından çok sayıda tepki yükselmeye başlamış, STK'lar, dernekler ve siyasi partiler başta Ak Parti olmak üzere tepki açıklamaları yapmıştı.

Tepkiler sonrası karar yargıya taşındı

Önce yürütmeyi durdurma sonra iptal davası…

Kararın alındığı günden bu yana en çok ses yükselten isim olan Yücel Güngör de bugün itibari ile konuyu yargıya taşıdı. Güngör, açtığı dava ile ilgili olarak, "Denizli 2'nci İdare Mahkemesi'ne bugün itibariyle Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin çay bahçelerinde alkol satışının serbest hale getirilmesi konusunu Denizlimiz için yanlış bulduğumuz için mahkemeye verdik…Tarafımızdan Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 16.05.2024 tarih ve 235 sayılı kararının öncelikle yürütmesinin durdurulması ve devamında iptali istemi hakkında dava açılmıştır" dedi. 

Gençlik Kolları ve Kadın Kolları'ndan da açıklama….

Öte yandan gençleri zararlı alışkanlıklara karşı korumak için AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Nazlıer ve bir anne olarak bu kararı uygun bulmadıkları için de AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Feride Kabadayılar ile birlikte bu kararın yanlış olduğunu belirterek yargıya başvuru yaptıklarını ifade ettiler…