Denizli’de Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Proje Okulu açıldı Denizli’de Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Proje Okulu açıldı

Haber; Mithat Yalçınkaya - Emin Kelişti

Kadın girişimcilere destek vermeye devam eden Wimbledon Language Academy 40. şubesinin açılışını Denizli'de geniş katılımla gerçekleştirdi. Açılışa Wimbledon Language Academy kurucuları Burak Koçak ve Sinan Dağyar, Denizli Şubesi kurucusu Ceyda Ergünal ve davetliler katıldı. 

BAŞARILARIN YEŞERDİĞİ BİR YUVA OLACAK

Açılışta konuşan Wimbledon Language Academy Denizli Şubesi Kurucusu Ceyda Ergünal, "Burası benim için sadece bir dil okulu değil; aynı zamanda hayallerin, dostlukların ve yeni başlangıçların hayat bulacağı bir yer olacak. Amacımız, burada bir dil öğrenmekten çok daha fazlasını başarmak, kültürleri bir araya getiren, sınırları kaldıran bir ortam yaratmak. Bu yolculuğa çıkarken, her birimizin içindeki potansiyeli ortaya çıkarmayı hayal ettim. Sizlerin de bu hayale ortak olduğunuzu bilmek, bana güç veriyor. Katılımınız ve desteğiniz için hepinize içten teşekkürlerimi sunuyorum. Hep birlikte bu akademiyi, hayallerin ve başarıların yeşerdiği bir yuva haline getireceğiz." dedi. 

Denizli'de Merkezendi ilçesi Selçukbey mahallesinde faaliyete başlayan Wimbledon Language Academy Denizli Şube Kurucusu Ceyda Ergünal, Modern sınıflar, deneyimli öğretmenler ve kişiye özel eğitim yaklaşımlarıyla dil alanında iddialı olduklarını söyledi.

Wimbledon Dil Akademisi Denizli Language Academy Ceyda Ergunal 5Wimbledon Dil Akademisi Denizli Language Academy Ceyda Ergunal 6Wimbledon Dil Akademisi Denizli Language Academy Ceyda Ergunal 3Wimbledon Dil Akademisi Denizli Language Academy Ceyda Ergunal 4Wimbledon Dil Akademisi Denizli Language Academy Ceyda Ergunal 1Wimbledon Dil Akademisi Denizli Language Academy Ceyda Ergunal 2