Yaklaşık 10 yıl önce katıldığı bir konserde Funda Arar’a büyük hayranlık duymaya başlayan Atakan Şahin, bugüne kadar birçok kez sanatçıyla fotoğraf çektirme şansı buldu. Ancak en büyük sürprizi, traktörüyle tarlasına Funda Arar’ın ismini yazdığı an oldu. Bu anlamlı hareket sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve Şahin, idolüyle Denizli'de bir araya geldi.

Marla Zanaatkarlığı İle Alyans Modellerini Keşfedin! Marla Zanaatkarlığı İle Alyans Modellerini Keşfedin!

10120441.jpg

"TARLASI BEREKETLİ OLSUN"

Funda Arar, Denizli'deki konseri sırasında hayranı Atakan Şahin ile buluşarak bu özel anı kutladı. Arar, sosyal medyada viral olan görüntüler üzerine yaptığı açıklamada, “Atakan ile nihayet Denizli’de buluştuk. Sağ olsun, tüm konserlerimize geliyor. Sosyal medyayı bir açtım, bir sürü mesajla karşılaştım. Ne olduğunu anlamadım önce. Ama çok güzel bir anı oldu, Atakan’ın tarlası bereketli olsun” dedi.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Atakan Şahin’in traktörle yazdığı Funda Arar ismi, kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü. Şahin, sosyal medya aracılığıyla yaptığı bu anlamlı jestle magazin dünyasında da kendisine yer buldu. Sanatçı Arar, bu jest karşısında memnuniyetini dile getirirken, Serik halkına ve Denizli’ye sevgilerini iletti.