Biliyor muydunuz: METTA şirketi düyadaki her insana, diğerlerinden farklı olacak, kendi benzersiz ergonomik koltuğunu verebilir. Trilyonlarca ergonomik koltuk seçeneği arasından herkes kendisi için mükemmel olanı bulabilir.

 METTA web sitesindeki yapılandırıcıda kendi benzersiz koltuğunuzu hızlı ve kolay bir şekilde toplayabilirsiniz. Konfigüratör 300'den fazla farklı kolçak tipi, 600'den fazla sırt dayanağı seçeneği, 200'e yakın kol dayama türü, 50'den fazla baş dayanağı türü ve 11 farklı sallanma mekanizması sunmaktadır.

 Koltuğun herhangi bir parçasını değiştirmeniz gerekiyorsa, bunu ürünün tamamını değiştirmek zorunda kalmadan yapabilirsiniz. Örneğin, ayarlanamayan kolçaklar yerine 5D kolçaklar takabilir veya koltuk arkalığını farklı dikiş desenli yenisiyle değiştirebilirsiniz. Bu şekilde, gerektiğinde parçaları değiştirerek koltuğunuzu kademeli olarak yenileyebilirsiniz.

 Altı yüz çeşit sırtlığın her biri, omurganın tüm kıvrımlarını tekrarlayan, kişinin anatomik özelliklerine tam olarak karşılık gelen kesin bir şekle sahiptir. Ayarlanabilir bel desteği, bel bölgesindeki yükü minimuma indirecek şekilde sırt dayanağını ayarlamanızı mümkün kılar. Omurga desteği, omurgaya kan akışını iyileştirir ve bu da sağlık üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir.

 Döşeme çeşitleri, renkleri ve boyutları dikkate alınarak üç yüzden fazla koltuk çeşidi oluşturmak mümkündür. METTA ürünleri havacılık endüstrisinden gelen "gergi teknolojisi" kullanılarak üretilmektedir. Bu koltuk tasarımı, uzun süreli kullanım sırasında daha fazla konfor ve güvenlik sağlar. Ayrıca koltuklar ergonomik şeklini uzun yıllar korur. Yoğun bir dolgu tabakasının (köpük kauçuk veya köpük) bulunmamasının vücudun "nefes almasına" izin vererek aşırı ısınmayı önlediğini de belirtmek gerek. 

 Karşılaştırma yapmak gerekirse, diğer üreticilerin ergonomik olmayan koltuklarında dolgu maddesi kullandığını söyleyebiliriz. Bu, hava değişimini önler, çünkü "nefes alabilen" bir üst katmanın varlığı bile sorunu çözmez. Ayrıca zamanla bu tür koltuklar orijinal şeklini kaybeder ve ağır yüke maruz kalan yerlerde "sarkma" yapar.

 Özel bir kaydırıcı kullanarak koltuğun oturma derinliğini ayarlayabilirsiniz. Bu, boyu ve yapısı ne olursa olsun herkesin ergonomik açıdan koltuğa doğru şekilde oturmasını sağlar. Bu sayede ek konfor elde edilir.

 Koltuk derinliği beş konumda sabitlenmiştir. Ve koltuk açısını ayarlama olanağı, otururken bacaklarda doğal kan dolaşımını korumanızı sağlar. Ayrıca Metta koltukları ayarlanabilir oturma sertliğine sahiptir. Bu, kullanıcının ağırlığına ve boyuna bakılmaksızın otururken en uygun vücut pozisyonunu almaları için çok önemlidir.

 METTA koltukları alerjiye veya tahrişe neden olmayan çevre dostu döşeme malzemeleri kullanılmaktadır. Her zevke ve her bütçeye uygun döşemeleri seçebilirsiniz. Ürün yelpazesinde hakiki deri ve onun yüksek kaliteli analogu - eko-derinin yanı sıra kadife gibi çeşitli kumaş türleri bulunur.

 Kirlenmeden korkmayan ve temizlenmesi kolay malzemeler, daha fazla dayanıklılık ve aşınma direncine sahiptir.Böylece orijinal görünümlerini korur ve size uzun yıllar hizmet sağlar.

 METTA koltuk döşemelerinde kullanılan malzemeler mükemmel nefes alma özelliğine sahip olup doğal hava değişimi sağlar. Hakiki deri veya eko-deri gibi kalın malzemelerde vücuda temas eden yerlerde özel delikler bulunur. Bu, cildin "nefes almasını" sağlayarak ek rahatlık sağlar.

 Ergonomik koltukların önemli bir unsuru iyi tasarlanmış kolçaklardır. Omuzlar ve boyundaki stresi azaltmaya, sarkmayı önlemeye ve doğru duruşun korunmasına yardımcı olurlar. METTA'nın ürün yelpazesinde farklı boydaki insanlara uygun farklı boyut ve tasarımlardaki standart klasik kolçakların yanı sıra ayarlanabilir kolçaklar da bulunmaktadır. Yalnızca yüksekliği ve genişliği (2D) basit ayarlama veya yüksekliği, genişliği, dönme açısını, ileri geri hareketi ve üst kısmın bağımsız dönüşünü ayarlama (5D) ile daha karmaşık olabilirler.

 METTA koltuklar 11 adet salınım mekanizması seçeneğine sahiptir. Ürün 8 saatten fazla kullanılacak şekilde tasarlanmışsa senkronize sallanma mekanizmasına ihtiyaç duyulur ki bu da ergonomi açısından önemli bir unsurdur. Ayrıca, koltuk arkalığının oturakla kıyasla büyük bir sapma açısına sahip senkronizasyon mekanizmalarını hatırlatalım. Bu sayede geriye yaslanıldığında vücut tamamen düzleşerek yarı yatar pozisyona geçebilmektedir. Bu durumda omurganın yükü azaltılır, karın kasları gevşer ve vücudun doğal kan dolaşımı yeniden sağlanır.

 Şirketimizin mühendisleri “Samurayın Kalbi” adı verdikleri benzersiz bir sistem geliştirdiler. Bu sistem, koltuğun Avrupalı, Asyalı ve Amerikalı benzer ürünlere göre bir buçuk ila iki kat daha derine yatırılabilmesini sağlıyor. Aynı zamanda koltuk sabit kalır ve geriye doğru devrilmez, bu da EN 1335 Avrupa standardının gerekliliklerini karşılar.

 Kafalık, boyun kasları için ek bir konfor ve rahatlama unsurudur. 50'den fazla farklı seçenek arasından seçim yapabilirsiniz: 1D koltuk başlıkları, 2D koltuk başlıkları ve 3D koltuk başlıkları. Hepsinin yüksekliği, derinliği ve eğim açısı ayarlanabilir ve ayrıca farklı şekillere sahiptir ve zarif deriden en iyi ağlara kadar farklı malzemelerden yapılmıştır. Ayrıca koltuğun bu unsuru muhatabınız tarafından görülebilir, bu da sağlığınıza dikkat ettiğinizi gösterebilir.

 Çok çeşitli koltuk destekleri ve tekerlekleri sunuyoruz. İç mekanınıza mükemmel uyum sağlayan ve ihtiyaçlarınıza uygun bir kombinasyon seçebilirsiniz.

 Ürün yelpazemizde çeşitli amaçlara yönelik destekler ve tekerlekler bulacaksınız. Örneğin, beş kirişli destekler çeşitli malzemelerden yapılmıştır: basit polimerden krom kaplı alüminyuma kadar. 1000 kilograma kadar yüklere dayanabilirler.

 Tekerlekler ayrıca geniş bir yelpazede sunulmaktadır: standarttan tasarımcı İtalyan modellerine kadar. En yüksek kalite ve güvenlik gereksinimlerini karşılarlar. Poliüretan kenar her türlü yüzeyde yuvarlanmayı yumuşatır, geri tepme önleyici mekanizma kullanım güvenliğini sağlar ve gürültü önleyici mekanizma titreşimi ortadan kaldırır; koltuğu hareket ettirirken oluşan gürültüyü bastırır.

Instagram’da En Çok Takipçisi Olan 30 Türk Fenomen (Tam Liste) Instagram’da En Çok Takipçisi Olan 30 Türk Fenomen (Tam Liste)

Metta Innovative Ergonomics  serisinde bir trilyondan fazla farklı koltuk seçeneği mevcut olduğundan herkes kendisine uygun olanı seçebilir. Ergolife serisinden Sit Air gibi temel ergonomiye sahip koltuklardan Yoga 4D Triumph gibi omurga desteği sağlayan dinamik ergonomiye sahip koltuklara kadar.

Whatsapp Image 2024 09 01 At 00.05.53

Whatsapp Image 2024 09 01 At 00.05.53 (1)Whatsapp Image 2024 09 01 At 00.05.53 (2)Whatsapp Image 2024 09 01 At 00.05.53 (3)