Ünlü sanatçı Tuğba Özay, sabahın erken saatlerinde uyandığı yolculuk gününü sosyal medya üzerinden paylaştı. İzmir’e olan uçuşun iptaliyle başlayan macerası, dostlarının yardımıyla devam etti. Özay, sosyal medya paylaşımında yaşadığı heyecan dolu anları ve karşılaştığı zorlukları esprili bir dille anlattı.

Tuğba Özay, sabah saat 05.00’te uyandığını ve valizini önceden hazırladığı için hızlıca havalimanına gittiğini belirtti. Ancak, İzmir’e olan uçuşun iptal edilmesiyle planları değişti. Özay, “Önce yangın dediler, sonra siber saldırı. Bizim kafalar karıştı” diyerek yaşadığı şaşkınlığı ifade etti.

Yolculuğun devamında araçla gitme kararı alan Özay, İzmir uçağı mağduru diğer iki arkadaşıyla birlikte yola çıktı. Acıpayam’da verdikleri molada, sarı sarı kavunların dikkatini çektiğini belirten Özay, “Gel bi foto çektirek Ana” diyerek kavunlarla birlikte fotoğraf çektirdi. Kavun yiyip, üzerine kavun satın aldıklarını da esprili bir şekilde paylaştı. Tugba Ozayin Denizlide Kavunlu Molada Eglenceli Anlari 2

Mola sonrasında Aydın’a kadar devam eden yolculukta, dostlarının kendisini karşıladığını belirten Özay, Kuşadası’na doğru yola çıktığını söyledi. “Tuğba Özay bu..! Söz verdi mi iki eli kanda olsa gelir..!” diyen sanatçı, takipçilerine pozitif günler dileklerini iletti.

Denizli Sarayköy'de Su Kesintisi Denizli Sarayköy'de Su Kesintisi

Tuğba Özay’ın Paylaşımı Takipçilerini Gülümsetti Tuğba Özay’ın yaşadığı bu ilginç ve eğlenceli yolculuk anıları, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü. Sanatçının esprili ve pozitif yaklaşımı, hayranlarına keyifli anlar yaşattı.

Tugba Ozayin Denizlide Kavunlu Molada Eglenceli Anlari 1

Ünlü Sanatçının işte o paylaşımı: "Aaaayyy sabahtan beri başıma gelenleeeerrr … durun durun anlatıyorum. toplanın bakiiiimmm. valla bu sabah erkenden uyandım heeerrr zaman olduğu gibi .. ama bu sabah ekstra bir erken uyandım yani saat beşşşş gibi.. Allahtan dünden hazırlamıştım valizimi .. neyse efenimmm düştük yollara gittik havalimanına .. sandık her şey yolunda .. meğer uçaklar inemiyormuş İzmir’e .. Önce dediler yangın var o sebepten kapalı havaalanı .. sonra dediler siber saldırı .. r bizim kafalar karıştı .. önce bir panik .. sabahın sekizi .. araç ayarlamak gerek çünkü akşama sahnemiz var hem de önemli ..! E tabi Tuğba’nız durur mu çok şükür elimiz kolumuz heeerrr yere herkese uzanır .. sevenimiz çok o araç bu araç şu araç derken maşalllah eş dost seferber oldu sabahın köründe neyse efenimmm aynı istikamete gideceğimiz iki arkadaşla karşılaştık ., onlar da İzmir uçağı mağduru .. haydi dedik arabayla hep beraber gidelim .. bindik arabaya düştük yine yollara .. bir mola verdik Acıpayam’da .. gözüm ilişti sarı sarı kavunlara .. gel bi foto çektirek Ana pozumuzu verdik kavunumuzu yedik bir de üzerine kavun satın aldık . Eee pozitif bakmalı ya hayata ; uçakla gitseydik kavun alamayacağuduuukk neyse efenim uzatmayayım yine bindik arabaya .. düştük yollara .. geldik Aydın’a .. Dostlar oradan karşıladı .. şimdi yolumuz Kuşadası’na .. akşama sahnemiz var .. eee Tuğba ÖZAY bu ..! Söz verdi mi iki eli kanda olsa gelir ..!"