Tavas Belediyesi tarafından organize edilen Zeybek, Kültür ve Sanat Festivali, 15-18 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilecek olan festivalin programı da netleşmeye başladı. Festival kapsamında 15 Ağustos Perşembe günü Emin Mert Boyacıoğlu ile Hasan Kavallı, 16 Ağustos Cuma günü Tuğçe Kandemir, 17 Ağustos Cumartesi günü Zakkum ve 18 Ağustos Pazar günü ise Haluk Levent sahne alacak. Tüm konserler saat 21.00’de başlayacak ve Bağlar Mesireliği’nde gerçekleşecek.

Festivalin gündüz programı ve detayları ise önümüzdeki günlerde kesinleşecek. Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "15, 16, 17, 18 Ağustos tarihlerinde kimselere söz vermeyin! Tavas 6. Zeybek, Kültür ve Sanat Festivalimizde, halk danslarımızdan müziğe, el sanatlarımızdan yöresel lezzetlere kadar pek çok kültürel değeri, sevgili vatandaşlarımız ile buluşturmak için sabırsızlanıyoruz. Hazır mısın Tavas?" ifadelerini kullandı.

Rahvan atlar Tavas’ta pistin tozunu attırdı Rahvan atlar Tavas’ta pistin tozunu attırdı

BAĞLAR MESİRELİĞİ'NDE COŞKU DOLU GÜNLER YAŞANACAK

Festival süresince ünlü sanatçıların sahne performansları, halk dansları gösterileri, el sanatları sergileri ve yöresel lezzetlerin sunumu ile Tavas halkı ve ziyaretçileri unutulmaz anlar yaşayacak. Bağlar Mesireliği'nde düzenlenecek konserler, festivalin en çok beklenen etkinliklerinden biri olacak.

FESTİVAL HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

Tavas Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, festival hazırlıklarının tamamlandığı ve etkinliklerin sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesi için gerekli tüm önlemlerin alındığı belirtildi. Başkan Tatık, festival süresince Tavas halkının ve ziyaretçilerin keyifli vakit geçirecekleri bir ortam sunmayı hedeflediklerini ifade etti.  Tavas Zeybek Kultur Ve Sanat Festivali Unlu Isimleri Agirlayacak 1