Denizli Basını Çivril'de Tarihi ve Coğrafi Güzelliklere Hayran Kaldı Denizli Basını Çivril'de Tarihi ve Coğrafi Güzelliklere Hayran Kaldı

Denizli’den Aysel Menteş’in ve Antakya’dan Adnan Yoğurtçu’nun koordinatörlüğünü yaptığı şölen 3 gün sürecek. Daha önce ilk birleşimlerini Antakya’da yapılan şiir şöleni ile ilgili açıklamada Aysel Menteş “2. Denizli’de yapıyoruz. Sosyal ağlar ve çevrim içi radyo üzerinden bir ara gelen şairler olarak her yıl başka bir şehirde buluşmayı hedefledik. İlkini Antakya’da, ikincisini Denizli’de yapıyoruz. Amacımız şairler arasında dayanışmayı artırmak, diğeri konuk edilen kentlerin kültürel değerlerini tanıtmak. Şairleri kültür elçisi olarak kentlerinde Denizli’yi anlatmalarını sağlamak olarak belirledik” dedi.

Antakya’dan katılan Adnan Yoğurtçu yaptığı değerlendirmede “Buluşmaların ne kadar değerli olduğunu 6 şubat depremi ortaya koydu. Deprem öncesi konuk ettiğimiz şair arkadaşlar, Antakya’nın tarihi ve kültürel değerlerini tanıklık etmişti. Anılarında güzellikler kaldı. Bugün gördükleri yok. Bu nedenle buluşmalarımızı sıklaştıracağız. Yaşamın ne göstereceği belli olmuyor” dedi.

Şiir şöleni, şairlerin kent gezileri ile üç gün süreceği belirtildi.