Sevgililer Günü dolayısıyla Çivril Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara özel bir alan oluşturdu. Kırmızı renklerde tasarlanan kalpli stant, vatandaşlar için fotoğraf çekim noktası haline geldi.

Çivril Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Gününe özel stant hazırladı. Belediye personeli tarafından hazırlanan ışıklı stant 14 Şubat sabahında Cumhuriyet meydanına yerleştirildi. Birbirini sevenlerin sevgilerini gösterdiği gün olarak kutlanan 14 Şubat için hazırlanan stant, meydana gelen vatandaşlara güzel bir atmosfer sunuyor. Işıklı kalp şeklinde tasarlanan bank, hem gündüz hem de akşam saatlerinde fotoğraf çekmek isteyenlerin ilgisini çekiyor.

Sevgi Meydanı Bankı’ gençler kadar evli çiftlerin de uğrak noktası haline gelirken gençler ve çiftler çektikleri fotoğraf ile günlerini ve sevgilerini ölümsüzleştirme fırsatı yakalamış oldu. Gün içinde pek çok kişinin uğrak noktası haline gelen alan, vatandaşlar için güzel bir anı bırakma fırsatı sunarken alana gelen bir genç sevdiği kıza evlenme teklifi etti.

Denizli'de Yaralı Doğan, Tedaviye Alındı Denizli'de Yaralı Doğan, Tedaviye Alındı

Meydanda kurulan standa tüm Çivrillileri davet eden Başkan Dere sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından yaptığı paylaşımda “Sevgililer Günü’ne özel hazırladığımız fotoğraf standımıza sizleri bekliyoruz! Unutulmaz anılar biriktirmek ve sevginizi ölümsüzleştirmek için Cumhuriyet Meydan’ındaki standımıza uğramayı unutmayın” dedi.