GÜNCEL

Şengüloğlu, "Gaziantep Fuarı Adı Altında  İnsanlara Tahşiş Ürün Yediriyorlar"

Gaziantepliler Derneği Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Şengüloğlu, "Gaziantep'in marka değerini üç beş kendini bilmez, fuar düzenleyip tahşiş ürün satıyor. Fuarlara sevdikleriyle gelen insanların sağlığıyla oynuyor. Bu da insanların katili olması anlamına geliyor. Denizli'de yapılacak Gaziantep Yöresel Lezzet Şenliği'nde tahşiş ürün kesinlikle olmayacak." dedi.

Abone Ol

Gaziantepliler Derneği Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Şengüloğlu, DGC'de yaptığı açıklamada, "Gaziantep'in lezzetli ürünleri, art niyetli kişilerin eline geçerek sektör haline gelen, değişik isimler altında, siyasetçilerin de tam bilgi sahibi olmaksızın onlara destek oldukları, siyasetçileri kötü emellerine alet eden şehirlerimizi kötüleyen, kirleten insanlar var. Federasyon olarak, genel başkanımızın da talimatıyla benim bunlarla mücadelem var. Biz, Gaziantep'in marka değerini üç beş tane kendini bilmezin, amacı dışında fuarlara gelip tahşiş ürün satmasına izin vermeyeceğiz. Gaziantep fuarında İzmit pişmaniyesi, Afyon sucuğu, bilmem nerenin tulum peyniri gibi ürünlerin satıldığı, insanların kandırıldığı, her şehrin kandırıldığı böyle bir ortamın mücadelesini veriyoruz." dedi. 

TAHŞİŞ ÜRÜN YEDİRİP İNSANLARIN SAĞLIĞIYLA OYNUYORLAR

Şengüloğlu, "Bir şehirde başarılı olmuş fuarın ardından, yarın art niyetli bir tanesi geliyor Engelliler Federasyonu adı altında, kendisi engelli değil, geliyor şehirleri kirletiyor, insanların sağlığıyla oynuyor. En büyük tehlike, gıda terörü dediğimiz bu aslında. İnsanların sevdikleriyle geldiği bu tip fuarlarda sevdiklerine tahşiş ürün yedirilmesi, insanların katili olması anlamına geliyor. Bu tip organizasyonlarla mücadelemiz devam edecek." dedi.

DENİZLİ GAZİANTEP ŞENLİĞİNDE TAHŞİŞ ÜRÜN OLMAYACAK

Türkiye Gaziantepliler Dernekleri Federasyonu'nun 25 yıl önce Kadıköy özgürlük parkında başlattığı festivallerin Türkiye geneline yayıldığını belirten Fuar koordinatörü Bilal Şengüloğlu, "Gaziantep Yöresel Lezzet Şenlikleri şu anda İstanbul'un her semtinde açılıyor. Türkiye geneline de yayılıyor, bu bir sektöre dönüştü. Gaziantep'in 700 yıllık tarihi boyunca gastronomi dalında UNESCO Tarihi Miraslar Listesi'ne ilk giren şehir olması, belediyemizin bunu Gastrofest'lerle bunu desteklemesi şehrimizin Dünya'ya tanınmasında bu şenliklerin etkisi oldu." dedi. 

BAŞARI DETAYDA GİZLİ

Şengüloğlu, Denizli'de yapılacak Gaziantep Yöresel Lezzet Şenliği için, "Samimiyetimle söyleyebilirim, Denizli'de 2.'sini yapacağımız festival şu ana kadar düzenlenmiş festivaller içinde, lezzet anlamında, ürünlerin birinci sınıf kalitede olması anlamında, tahşiş ürün olmaması anlamında güvence verebilirim. En ince ayrıntıya varıncaya kadar dikkat ediyoruz. Bütün Denizlilileri Gaziantep lezzetlerini tatmaya davet ediyoruz. 

Denizli'de 19-23 Ekim tarihleri arasında İncilipınar Parkı'nda saat 15.00 - 20.00 arası açık olacak. 

{ "vars": { "account": "G-2QLCV0JSK8" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }