EĞİTİM

PAÜ’lü Akademisyenler ZUCHEX ve ANKIROS Fuarı’nda

Pamukkale Üniversitesi Serinhisar Meslek Yüksekokulu Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölümü, Bıçakçılık ve El Aletleri Üretim Teknolojisi Programı Öğretim Görevlileri; Erol Büker ve Mikail Hocaoğlu, Züccaciye ve Global Integration of Metals Fuarına katıldı.

Abone Ol

19-20-21 Eylül 2024 tarihlerinde İstanbul'da, CNR Fuar Merkezi'nde (ZUCHEX) ve İstanbul Fuar Merkezi'nde (ANKIROS) düzenlenen düzenlenen etkinliğe, Pamukkale Üniversitesi’nin sektörle bağlantılarını güçlendirmek ve güncel gelişmeleri yerinde görmek, protokol çalışmaları yapmak, teknik gezi düzenlemek, iş birliği olanakları ve sektörle bağlantılarını güçlendirerek güncel gelişmeleri yakından takip etmek amacıyla katılım sağlandığı belirtildi. Ankiros ve Zuchex fuarlarında yer alan firmalara okulun ilgili bölümlerinin tanıtımı yapıldı. Fuarlarda öğretim görevlileri yeni iş birlikleri kurma imkânı buldu.
Fuara katılan öğretim görevlileri konuyla ilgili “Pamukkale Üniversitesi olarak, sektörel gelişmeleri takip etmek ve öğrencilerimizi en iyi şekilde geleceğe hazırlamak amacıyla bu tür etkinliklerle üniversitemizin öğrenci odaklı eğitim anlayışını pekiştirmek adına bu tür organizasyonlara üniversitemizin sektörel iş birliklerini güçlendirme adına adımlar atmaya devam edilecek” şeklinde konuştular.
 

{ "vars": { "account": "G-2QLCV0JSK8" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }