GÜNCEL

PAÜ’lü Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Times Higher Education Dünya Üniversiteleri Sıralamasında 801. sırada yer olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF), başarılarını yenileri ile taçlandırmaya devam ediyor. Prof. Dr. Şaban Nazlıoğlu, “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları” listesine giren üç bilim insanından biri oldu.

Abone Ol

Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şaban Nazlıoğlu, “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları” listesinde Ekonomi alt kategorisinde Türkiye’den listeye girmeyi başaran üç bilim insanından biri olarak PAÜ’nün gurur kaynağı oldu.

Elsevier ve Stanford Üniversitesi iş birliğiyle yıllık olarak açıklanan “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları” (%2’lik dilimde) 2023 listesinde, “Yıllık Etki” kategorisinde Prof. Dr. Şaban Nazlıoğlu yer aldı. Sıralamanın, akademisyenlerin nitelikli yayın sayıları, bu yayınlara yapılan atıf sayısı, patent sayısı, h-indeksi, hm-indeksi gibi nesnel ölçütlerin temel alarak yapıldığı bu listede; Prof. Dr. Şaban Nazlıoğlu, Ekonomi alt kategorisinde Türkiye’den yer alan üç akademisyenden biri olmayı başardı. 

{ "vars": { "account": "G-2QLCV0JSK8" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }