Muhtar Hasan Koş, tarlasında büyük emekle yetiştirdiği karpuzları, Çivril Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastalar ve huzurevinde kalan yaşlılara ulaştırdı. Her biri en az 20 kilogram ağırlığında olan karpuzları aracına yükleyen Koç, iki kuruma toplamda 500 kilogram karpuz hediye etti.

Muhtarlığın yanı sıra çiftçilik de yapan Hasan Koç, karpuzların beklediğinden çok daha verimli olduğunu belirtti. “Şeftali ağaçlarının arasında kendi tüketimimiz için karpuz ekmiştik. Ancak beklediğimden fazla ürün aldım. Öncelikle köyümüzdeki komşulara dağıttım, ardından da huzurevi ve hastanedeki insanlarla paylaşmak istedim,” dedi.

Pamukkale Granfondo Bisiklet Yarışı tamamlandı Pamukkale Granfondo Bisiklet Yarışı tamamlandı

Muhtar Koç, toplamda bir tona yakın karpuz dağıttığını ifade etti. “Hasat sırasında topladığımız karpuzları komşularımıza ve arkadaşlarımıza verdik. Ancak son kalan karpuzlar çok daha büyük ve fazla olunca, azalarımla birlikte tarladan toplayarak huzurevi ve hastanedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. İnşallah bu karpuzlar yiyenlere şifa olur,” diye ekledi. İHA Muhtardan Anlamli Jest Yetistirdigi Karpuzlari Huzurevi Ve Hastanede Dagitti 2Muhtardan Anlamli Jest Yetistirdigi Karpuzlari Huzurevi Ve Hastanede Dagitti 1