Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Denizli’de termometreler 29-30 derece seviyelerinde seyrediyor. Haftanın dördüncü iş gününe 16 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Denizli genelinde sabah saatlerinde az bulutlu bir gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı. Öğleden sonra ise sıcaklık 30 dereceye çıkıyor. Az buluylu hava gün boyu devam edecek.

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporunda Denizli genelinde termometreler hafta sonu da dahil olmak üzere 29-30 seviyelerinde seyredecek. Yağış ise beklenmiyor.

Haftanın son iş cuma günü sabah saatlerinde hava sıcaklığı 17 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 29 derece seviyelerine kadar tırmanıyor.

Hafta sonunun ilk gününde sabah saatlerinde 15 derece olarak ölçülürken gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler en yüksek 29 dereceyi gösterecek.

Pazar günü sabah saatlerinde hava sıcaklığı 15 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler ise 30 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Yeni haftanın ilk iş gününde ise sabah saatlerinde 16 derece olarak ölçülürken gün içerisinde etkili olması beklenen sıcaklık 27 dereceye kadar düşüyor.