Geziye MAKSİAD yönetim kurulu üyeleri ve Genç MAKSİAD üyeleri de katıldı. 25 kişilik heyetin Ankara çıkarması, Anıtkabir ziyaretiyle başladı. MASKİAD Başkanı Mehmet Sarı, mozoleye çelenk koyarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e saygılarını sundu.  Anıtkabir anı defterini imzaladı. Denizli heyetine Türkiye Makine Federasyonu (MAKFED) Genel Sekreteri Zühtü Bakır'da eşlik etti. 
Anıtkabir’in ardından MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı ve beraberindekiler, üye firmalarından HNC Akıllı Teknoloji'nin Ankara ofisine ziyarette bulundu. HNC Akıllı Teknoloji’nin üst düzey yöneticisi Ali İhsan Hançer ile bir araya gelerek, sektörel gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Denizli Milletvekilleriyle de görüştüler

Üye ziyaretinin ardından MAKSİAD heyeti Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde, TBMM Başkanvekili CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Şeref Arpacı, AK Parti Milletvekilleri Cahit Özkan ve Nilgün Ök ile bir araya geldi. 
AK Parti Milletvekili Cahit Özkan Başkan Sarı ve beraberindeki heyeti TBMM’de ağırladı. 15 Temmuz darbe girişimi gecesi demokrasimize ve TBMM'ye atılan ilk bombanın düştüğü alanı gezdirerek, hain saldırısının karanlık gecesinde yaşananları heyete anlattı. Samimi bir ortamda geçen bu buluşmada Başkan Sarı Milletvekili Cahit Özkan’a heyet adına ilgileri ve misafirperverliği için teşekkür etti. 
Denizli iş dünyası, alt yapı çalışmaları devam eden organize sanayi bölgesiyle ilgili milletvekillerine bilgiler veren MAKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sarı, ‘Cumhuriyetimizin kuruluşunun ikinci yüzyılını ve derneğimizin kuruluşunun 20. Yılını hep birlikte kutluyoruz. Yönetim kurulu üyelerimiz ve Genç MAKSİAD üyelerimizle birlikte başkent Ankara’ya gezi düzenledik. Ankara ziyaretlerimizi üyelerimizle birlikte gerçekleştirdik. Çok verimli görüşmeler yaptık. Denizli sanayisi ve makine imalatçıları adına olumlu gelişmeleri yaşamaya hep birlikte devam edeceğiz. Bizleri meclis çatısı altında ağırlayan değerli milletvekillerimize şahsım ve yönetim kurulu üyelerimiz adına teşekkürlerimizi sunuyorum’ dedi. 
Meclis programının ardından MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, başkan yardımcısı Yavuz Aki, Ferit Bozdemir, DEMİOSB Bölge Müdürü Himmet Ersoy ve MAKFED Genel Sekreteri Zühtü Bakır, Ticaret Bakanlığında makine ithalatıyla ilgili üreticilerimizin yaşadığı sektör sorunlarını içeren dosya ile birlikte DEMİOSB çalışmalarının hız kazanmasıyla ilgili oluşan taleplerini de ilettiler.
MAKSİAD, gerçekleştirdiği bu ziyaretlerle hem tarihine olan bağlılığını hem de iş dünyasındaki ilişkilerini güçlendirme hedefini bir kez daha ortaya koydu.

VegaWest ile Amerika’da Ev Sahibi Olmanın Avantajları VegaWest ile Amerika’da Ev Sahibi Olmanın Avantajları

Maksiad Ankara Cikarma Denizli 3Maksiad Ankara Cikarma Denizli 4Maksiad Ankara Cikarma Denizli 2Maksiad Ankara Cikarma Denizli 1