EĞİTİM

Köy Köy Gezerek Çocuklara Oyuncak Dağıtıyor

Denizli'de eğitim gönüllüsü Nur öğretmen, köy okullarını dolaşarak oyuncaksız çocuklara hediyeler vererek onların hayatlarına dokunuyor.

Abone Ol

Denizli'de bağışçı ve gönüllülerden aldığı destekle, Oyuncaksız Çocuk Kalmasın, kampanyası düzenleyen Nur öğretmen, "Özellikle dezavantajlı bölgelerdeki çocukların hem eğitim hem de sosyal gelişimlerine katkı sağlamak istiyoruz. Büyük şehirlerde daha fazla imkan bulan çocukların aksine, köy okullarındaki çocukların oyuncak gibi temel ihtiyaçlardan yoksun olduğunu fark ettik ve harekete geçtik.

Köy köy gezerek çocuklara sadece fiziksel materyaller değil, aynı zamanda hayal güçlerini besleyen, onlara ilham veren araçlar sunuyoruz. Oyuncakların, çocukların bilişsel, duygusal ve sosyal gelişiminde önemli bir yere sahip olduğunu biliyoruz, bu materyallerin onların dünyalarını zenginleştirdiğine inanıyoruz." dedi

BAĞIŞÇI VE GÖNÜLLÜLERDEN DESTEK ALIYORUZ

Nur öğretmen, bu yolculukta birçok gönüllüden ve bağışçıdan destek alarak daha fazla çocuğa ulaşmayı hedeflediklerini belirterek, "Oyuncaksız Çocuk Kalmasın kampanyası, hem toplumsal dayanışmanın güzel bir örneği hem de çocukların mutlu bir geleceğe hazırlanmasına katkıda bulunan bir projedir." dedi. 

{ "vars": { "account": "G-2QLCV0JSK8" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }