EKONOMİ

Kobi ve Avaify

Abone Ol

Uzun süredir teknolojinin alışveriş dünyasına olan muazzam katkısını biliyoruz. Online alışveriş arttıkça; firmalar, müşteriler, satıcı ve tedarikçiler bazı sorunlar nedeniyle e-ticarete temkinli yaklaşmaya başladı.

E-ticaretin ortaya çıkışından itibaren hızla büyümesi %20 gibi büyük bir oranda dünya pazarında yer alması oldukça başarılı görünse de daha fazla oranı hak ettiğini gözden kaçırmayalım.

Avaify tam bu sorunların ortasında bir ışık gibi KOBİ'lere yol gösteren yeni bir e-ticaret anlayışı sunuyor. Peki, e-ticarette KOBİ tarafından yaşanan sorunlar ve bu sorunlara Avaify çözümleri neler inceleyelim.

Avaify ile Firmalara %0 Komisyon

En bilindik global e-ticaret sitelerinden, ülkemizde yer alan e-ticaret sitelerine kadar mağaza açmak neredeyse mümkün değil. Yüksek komisyon oranları, rekabetçi piyasada ürün satışında öne çıkmak için sunulan; indirim, hediye, ücretsiz kargo gibi maliyeti yükselten etkenlere ek komisyon oranı KOBİ'nin belini büküyor. Avaify tam bu noktada firmadan komisyon almıyor.

Avaify ile Müşterilere %0 Komisyon

Tedarikçi firmalar kadar müşterilerin de önemli ihtiyacı olan ürünlerde kargo, komisyon gibi masraflar sepete gelene kadar çoğaldıkça çoğalıyor. Müşterinin bütçesini aşan bu durumda severek aldığı ürünleri sepetten çıkarması ya da üründen vazgeçmesi tüm ticareti sekteye uğratıyor. Avaify siz değerli kobi müşterilerinin de keyifli alışveriş yapması için her şeyi düşünüyor.

Komisyonu KOBİ Belirliyor

İş kurarken kendi inisiyatifi ile girişimci olan tüm KOBİ'ler en büyük hakkı olan komisyon tutarını satıcısına dilediği oranda verecek. Hedef müşterilerini en iyi bilen KOBİ'ler; pazar araştırma tekniğini sıklıkla kullanır.

Pazar araştırması yaparken başvurulan bu yöntemi, Avaify platformu sayesinde kobilere çözüm önerileri ile etkin olarak kullanabilecek. Satışını yapacak kişilerin de firmalar arasında yüksek komisyon veren kişilerle çalışması alternatif satış rekabetini artıracak.

Evden Yapılacak İşler

Evden çalışmanın artış gösterdiği son yıllarda, online çalışmanın maliyeti düşürmesiyle işverenlerin de tercihleri arasında yer alıyor. Tam zamanlı çalışmayan birçok bireyin bilgisayar üzerinden en fazla arama yaptığı işler arasında, evden yapılacak işlerin ne olduğu sorusu vardır.

Hem ailesine katkı sağlamak isteyen hem de ek iş yapmak isteyenler için yapılacak en karlı işler arasında kobi ve avaify online ticaret yer alıyor. Avaify'e kayıtlı firmaların ürünlerini evinizden satacak, komisyon kazancınızı siz belirleyeceksiniz.

Avaify Firma Kaydı Nasıl Yapılır?

Avaify platformuna kayıt olmadan önce kayıtlı firma ürünlerini, alt yapısını ve en güncel bilgileri okumanızı tavsiye ederiz. Bu diğer platformlarla karşılaştırma yapmanıza yardımcı olacaktır. Avaify avantajlı farkını gördüğünüzde üyelik işlemlerinize geçebilirsiniz.

  • Firma kaydınız yok ise kayıt ol seçeneği
  • Firma bilgilerinizi detaylı girin
  • Satıcılarınız için satışa teşvik edici bir komisyon belirleyin
  • Firma kaydınız var ise giriş kısmından anında Avaify sayfasına ürün ekleyin

Üyeliğinizi tamamladıktan sonra mağazanızı oluşturabilir ya da mağazası olan satıcılara komisyon ödeyerek satışını daha çok mağazada gerçekleştirebilirsiniz.

Avaify Online Alışveriş Nasıl Yapılır?

En seçkin firmaların, en kaliteli ürünlerin bulunduğu Avaify online alışveriş sitesinden aradığınız her şeye kolaylıkla ulaşacaksınız. Eksiklerinizi tamamlayacak, indirimlerden yararlanacaksınız. Tüm bunları yaparken komisyon ödemeyeceksiniz. Nasıl mı?

  • Hemen kullanıcı kaydı oluşturun
  • Avaify sitesine giriş yapın
  • Kategoriler ya da ürünler kısmından dilediğinizi satın alın
  • Yeniliklerden, indirimlerden, kampanyalardan haberdar olun
  • Avaify e-ticaret müşterisi olma ayrıcalığından yararlanın.

Güvenli alt yapısı, seçkin firmalar, kaliteli ürünler, alternatif seçenekler ve fırsatlarla bütçenizi aşmadan keyifle alışverişinizi tamamlayın. Firmalardan komisyon almayan Avaify sayesinde satın alacağınız ürünlerde fiyat artışı yaşamayacaksınız. Hem alırken ürün maliyetinden kazanacak hem de komisyon ödemeden çifte komisyonsuz alım fırsatından yararlanacaksınız.

{ "vars": { "account": "G-2QLCV0JSK8" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }