Türkiye'de ilk bine 2 öğrenci, ilk 5 binde 7 öğrenci soktuklarını belirten Kariyer Kurs Kurucusu Resul Tekin, öğrencilerinin yaptığı dereceler karşısında mutlu olduklarını belirtti. Tekin, "Denizli Kariyer Kurs olarak 2023-2024 döneminde de bir önceki yıl göstermiş olduğumuz başarıları tekrarlamış bulunuyoruz. Geçen yıl Türkiye 370.'si çıkarmıştık bu yıl bu derecelerimizin üzerine daha fazlasını ekleyerek kitlesel anlamda büyük bir derece çıkardık. Türkiye 261.'si Ceylin Kodal, Türkiye 939.'su Nevzat Bulut, Türkiye 1617.'si Aleyna Akarsu, Türkiye 2397.'si Gül Ecrin Demirci, Türkiye 3477.'si Sinem Balta, Türkiye 5214.'sü İlayda Tekin, Türkiye 18.103.'sü Fatma Cemre Kelle, 21.634 Hasan Kuşaksız, 17.100 Mustafa Enes Deniz, Türkiye 24.952.'si Çağrı Korkmaz dereceye girdi. Bu başarıda emeği geçen Kariyer Kurs bünyesinde bulunan öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimizin okullarındaki öğretmenlere, ailelerine teşekkür ediyoruz." dedi.

Denizli Eğitimde Yenilikçi Bakış Derneği Hollanda'da Önemli Bir Projeye İmza Attı Denizli Eğitimde Yenilikçi Bakış Derneği Hollanda'da Önemli Bir Projeye İmza Attı

Tekin, "Kurumumuz içinde yapmış olduğumuz çalışmalarımızı sürekli olarak takviye eden uzman öğretmen kadromuz kontrolünde, deneme sınavlarının yanında, eksiklerin giderilmesi adına yapmış olduğumuz kafes çalışmaları, rehberlik öğretmenlerimizin koordinasyonu ve branş öğretmenlerinin istekli ve kararlı çalışmaları sonucunda bu başarıları elde ettik. İnşallah önümüzdeki yıllarda aynı başarıları tekrarlayacağız. Önümüzdeki yıl sınava hazırlanacak öğrencilerimizi kurumumuzu tanıma amacıyla bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Denizli Kariyer Kurs Turkiye Derecesi1

Toplantı sonunda dereceye giren öğrencilere plaket verildi.