GÜNCEL

Instagram Viewer: Anonim Profil Görüntüleme Araçları Rehberi

Abone Ol

Instagram’ı kullanan birçok kişi zaman içerisinde insanların Instagram profillerini ister istemez merak etmeye başlar. Instagram’da hesap kuran bazı kişiler başka insanların Instagram profillerine bakmak için hesap kurar ve Instagram’ın bir parçası olurlar. Eskiden Instagram’ın web sayfasından bir hesabınız olmadan başka kişilerin Instagram profillerine bakabiliyordunuz fakat zaman içerisinde Instagram bu özelliği kısıtladı ve insanlara kendi var olan Instagram hesaplarıyla giriş yapmaları ya da hesap kurma gereksinimlerini getirdi. Eğer madem bir hesap ile giriş yapılmadığı sürece Instagram web sayfası üzerinden bakmak istediğiniz profillere bakamıyorsunuz o zaman anonim bir şekilde nasıl web üzerinden istediğiniz kişinin profiline göz atacaksınız? Tam olarak burada devreye Instagram Viewer isimli anonim profil görüntüleme araçları devreye giriyor.

Instagram Viewer Nedir?

Instagram Viewer, Instagram’da bir kullanıcının profiline Instagram Web üzerinden ve hesabınızla giriş yapmadan anonim bir şekilde o kullanıcının hikayelerini ve gönderilerini görüntülemesini sağlayan bir görüntüleme aracıdır. Bu kişiler Instagram Viewer araçlarını genelde Instagram profili gizli olan bir kullanıcıyı görüntülemek için ya da Instagram’da takip etmedikleri bir kullanıcının profilini görüntülemek istedikleri zaman kullanırlar. Ek olarak, bazı Instagram Viewer araçları, diğer Instagram Viewer araçlarına kıyasla daha iyi ve gelişmiş olduğu için bu araçları kullanan kişiler anonim olarak başka bir Instagram profilinde izledikleri videoları ya da fotoğrafları kendi kullandıkları mobil cihazlarına indirebilme özelliği sunmaktadır, böylelikle videoları ya da fotoğrafları indiren kişiler anonim modundan çıksalar bile indirdikleri içerikleri kendi cihazlarından daha sonra tekrar izleyebilmektedirler.

En İyi Instagram Viewer Araçları

Bir gün internette dolaştığınızı ve meraktan aklınıza bir anda gelen bir tanıdığınızın Instagram profiline göz atmak istediğinizi hayal edin. Instagram’ın web sayfasından göz atmak istediğiniz tanıdığınızın profiline giriyorsunuz fakat önünüze bir anda iki seçenek çıkıyor: ‘’Hesabın ile giriş yap’’ ve ‘’Yeni hesap kur’’. Hayatınızda daha önce hiç Instagram hesabınız olmadı ya da Instagram hesabınız var fakat sadece göz atmak istediğiniz bir Instagram profili için hesabınıza giriş yapmak istemiyorsunuz. İnternette biraz dolandıktan sonra karşınıza Instagram Viewer isimli bir araç çıkıyor. Anonim olarak Instagram profillerini görüntülemenize yardımcı olan bu aracı kullanmaya karar veriyorsunuz fakat internette var olan bir sürü Instagram Viewer araçlarından hangisini kullanacağınızı bilmiyorsunuz.

Eğer buraya kadar yaşanan senaryo ile aynı duruma ya da benzer bir duruma sahip iseniz, özellikle de hangi Instagram Viewer aracını kullanacağınızı bilmiyorsanız endişe etmenize gerek yok çünkü sizler için en iyi Instagram Viewer araçlarını araştırdık. Hadi gelin sırasıyla Instagram Viewer araçlarına bir öz atalım.

Fenomist

Insta Viewers araçları söz konusu olduğunda kullanıcıların aklına gelen ilk isimlerden birisi Fenomist olmuştur. Fenomist , Instagram anonim hikaye görüntüleyici bir araç olma konusunda uzun zaman boyunca müşterilerine sağladığı hizmetleri sayesinde belli miktarda tanınırlık elde etmeyi başarmıştır. Platformun müşterilerine sunduğu profesyonel hizmet sayesinde insanlar ücretli ve ücretsiz bir şekilde Instagram dahil olmak üzere herhangi bir platformdan diledikleri hizmeti elde edebiliyorlar. Instagram hikaye görüntüleyici, Instagram online görüntüleyici ve Instagram gizli hesap görüntüleyici bir araç söz konusu olduğunda yeni başlayan ve hangi Instagram Viewer araçlarını kullanması gerektiğini bilmeyen birisi olarak insanların denemesi gereken ilk araçlardan birisi Fenomist platformunun müşterilerine sunduğu Insta Viewer görüntüleme aracıdır.

Artı yönlerini sayacak olursak şöyle sıralayabiliriz:

-          Fenomist platformunun müşterilerine sunduğu Insta Viewer arası ücretsiz olduğu için şifre girmenize gerek yok.

-          Sitelerinde aracı nasıl kullanmanız gerektiğini gösteren yönergeler mevcut.

-          7/24 Canlı Destek hattı bulunuyor.

-          Güvenilir.

-          Instagram profilindeki hikayeyi anonim izleyebilme olanağı sağlar.

-          Instagram’daki profil fotoğraflarını anonim bir şekilde görüntüleyebilmenize olanak tanır.

Eksi yönlerine gelirsek şu şekilde açıklayabiliriz:

-          7/24 Canlı Destek hatları bazen yoğun olabiliyor, bu sebeple canlı destek hattından geri dönüş almak zaman alabiliyor.

-          Daha sonra izleyebilmek için Instagram TV videolarını ya da fotoğraflarını cihazlara yükleyebilme olanağı sağlamak konusunda eksik kalıyor.

Anonyig

İnternetteki diğer Instagram Viewer araçlarına kıyasla Anonyig tamamiyle bir platform olarak Insta Viewer aracı olma amacıyla müşterilerine hizmet vermektedir. Özellikle Instagram Viewer aracı olarak hizmet verdiğinden dolayı müşterilerine sunduğu hizmetler de bir o kadar fazla oluyor. Tek bir amaca yönelik sunduğu hizmetten dolayı zaman içerisinde insanların dikkatini çekmeyi başarabilmiş ve internet üzerinde hem en çok tercih edilen hem de en iyi Instagram Viewer araçlarından birisi olmayı başarmış bir platform haline gelmiştir.

Artı yönlerini sayacak olursak şöyle sıralayabiliriz:

-          Instagram profilindeki hikayeyi anonim izleyebilme olanağı sağlar.

-          Çevrimdışıyken bile Instagram TV videolarını yükleyebilme olanağı tanır.

-          Görüntülenen hikayelerde kimliğiniz açığa çıkmaz bu sebeple tam anonimlik sağlar.

-          Anlaşılır bir ara yüzü var.

-          Instagram Viewer aracını kullanmak için şifre girmenize gerek yok.

Eksi yönlerine gelirsek şu şekilde açıklayabiliriz:

-          7/24 Canlı Destek hattı bulunmuyor.

-          Sundukları hizmet sadece Instagram Viewer ile sınırlıdır. Diğer sosyal medya platformları ile alakalı hizmetleri bulunmuyor.

Viewer

Instagram Viewer aracı olarak müşterilerine iyi ve kaliteli bir hizmet sunan bir diğer araçlardan birisi ise Viewer platformudur. Kullanıcılarına sunduğu anonimlik ve birden fazla özelliği sayesinde insanlar tarafından sıklıkla tercih edilen bir Instagram Görüntüleyici aracı haline gelmiş ve en iyi Instagram Viewer araçları listemizde de yer edinmeyi başarabilmiş bir platformdur.

Artı yönlerini sayacak olursak şöyle sıralayabiliriz:

-          Instagram anonim hikaye görüntüleyici bir araç oldukça iyi bir hizmet sunmaktadır.

-          Aktif kullanıcıları bulunmaktadır.

-          Zaman içerisinde sunduğu kalite farkından dolayı kullanıcılarının güvenini kazanmayı başarabilmiş.

Eksi yönlerine gelirsek şu şekilde açıklayabiliriz:

-          Instagram görüntüleyici ve indirici özelliği söz konusu olduğunda diğer özelliklere kıyasla biraz daha düzenlemeye ve geliştirilmeye ihtiyacı var.

-          İletişim kurmaya çalıştığınızda bazen geç geri dönüş sağlıyorlar bazen çok hızlı bir şekilde geri dönüş sağlıyorlar.

Instanavigation

Sadece Instagram Viewer aracı olarak kullanıcılarına hizmet sağlayan bir diğer görüntüleme aracı ise Instanavigation platformudur. Sitelerinin dikkat çekici arayüzü ve tamamiyle Instagram Görüntüleyici bir araç olarak hizmet veren Instanavigation zaman içerisinde kullanıcılarının güvenini kazanmayı başarmış ve aynı zamanda kalite konusunda farkını ortaya koymayı da başaran bir platform haline geldi.

Artı yönlerini sayacak olursak şöyle sıralayabiliriz:

-          Instagram anonim hikaye görüntüleyici özellikleri bulunuyor.

-          Instagram görüntüleyici ve indirici özellikleri bulunuyor.

-          Anonim bir şekilde görüntülediğiniz herhangi bir Instagram profilindeki bir paylaşımın altına yazılan yorumları kimin attığını ve paylaşımı kimlerin beğendiğini görüntüleyebiliyorsunuz.

-          Aracı kullanırken bilgilerinizi kullanmamayı sağlayan ekstra bir güvenlik önlemi bulunuyor. Yani bu aracı kullanırken Instagram profilinizin olmasına gerek yok, hesabınız varsa bile hesabınıza giriş yapmanıza da gerek yok.

Eksi yönlerine gelirsek şu şekilde açıklayabiliriz:

-          Instagram Görüntüleyici araç hakkında sorularınız olduğu zaman soru sorabileceğiniz bir canlı destek hatları bulunmuyor.

-          İletişim sağladığınızda geri dönüş almanız zaman alabiliyor.

 Instagram Viewer Kullanmanın Faydaları

Instagram Viewer aracını kullanmak sizlere birden fazla olanak ve fayda sağlar. Peki sizlere sağladığı bu faydalar nedir? Hadi gelin birlikte bakalım:

1-      Her şeyden önce Instagram Viewer’ın kullanıcılarına sağladığı en önemli fayda tam anlamıyla anonim bir şekilde ve kendi Instagram hesabınıza giriş yapmadan başka Instagram hesaplarını görüntüleyebilme ayrıcalığı sağlaması.

2-      Instagram profil fotoğraflarını anonim bir şekilde görüntüleme olanağı sağlaması.

3-      IGTV videolarını daha sonra izlemek için videoları yükleyebilme ayrıcalığı sağlaması.

4-      Instagram profilindeki hikayeleri iz bırakmadan ve anonim bir şekilde görüntüleyebilme ve erişim sağlayabilmesi.

5-      Anonim kalarak Instagram güncellemelerini takip etme olanağı sağlaması.

Instagram Viewer Kullanmanın Riskleri ve Dezavantajları

Instagram Viewer’ın kullanan kişilere sağladığı faydaları olduğu gibi riskleri ve dezavantajları da bulunmakta. Peki bu riskler ve dezavantajlar tam olarak neler oluyor? Hadi gelin bunlara bir göz atalım:

1-      Barındırdığı en büyük risklerden birisi ise bazı Instagram Görüntüleyici araçların kötü amaçlı yazılımlar içerme riski olması. Bu yazılımlar virüs bulaştırarak cihazınızı tehlikeye atabilir.

2-      Instagram Viewer kullanmanın en büyük dezavantajlarından birisi ise çalışmama ihtimalinin olması. İnternet üzerinde var olan bazı Instagram Viewer araçları kullanıcılarına belirttikleri şekilde işlevleri yerine getirmeyebilir. Kullanıcılarına söyledikleri işlevleri yerine getirmeyen bu araçlar genelde sahtedir ve Instagram Viewer ile hiçbir alakaları yoktur.

{ "vars": { "account": "G-2QLCV0JSK8" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }