Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve CHP  Denizli milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Denizli milletvekili Şeref Arpacı ve Denizli il başkanı Ali Osman Horzum, sona eren yasama döneminde CHP olarak neler yaptıklarını kamuoyuna aktarmak için Denizli'de medya temsilcileriyle bir araya geldi. 

CHP Genel Başkanı Özel'in Denizli Programı Cenazeden Dolayı İptal Edildi CHP Genel Başkanı Özel'in Denizli Programı Cenazeden Dolayı İptal Edildi

Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde yapılan basın toplantısında konuşan CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, "Olimpiyatlarda 3 gümüş ve 5 bronz madalya kazanan sporcularımızı tebrik ediyorum. Sporcularımızın her zaman arkasındayız. Olimpiyatlara genel başkanımız Özgür Özel, Ankara ve İstanbul büyükşehir belediye başkanlarımızla birlikte gittiler. Bu gidişlerden birileri rahatsız olacaklar ki, kalktılar talihsiz bir açıklama yaptılar. Biz Türk halkının olduğu her yerde destek için yanlarında olduk, olmaya devam edeceğiz. Bize milliyetçilik dersi vermeye kalkıyorlar, ben buradan sayın Tayyip Erdoğan'a seslenmek istiyorum; siz milliyetçiliği, sporcularımızı, halkımızı, ulusumuzu, o düzensiz göçmenlere sarıldığı gün zaten unuttunuz." dedi. 

Ak Parti'nin iktidara 2002'de geldiğinde, yolsuzluklara, yasaklara ve yoksulluğa son vereceklerini söylediklerini belirten Horzum, "Bir hafta önce instagramı yasakladılar. Bunu neden yaptılar öncelikle, doğalgaza getirdikleri yüzde 38'lik zam konuşulmasın duyulmasın diye. Asgari ücretliye vermeleri gereken zammı vermedikleri bilinmesin diye, tarım sektöründeki üreticilerimizin feryatları figanları, zarar ettikleri görülmesin diye sosyal medyayı kapattılar. Ama çok fazla dayanamadılar, instagramın bir günlük kapatılmasının maliyeti Türkiye Cumhuriyeti'ne 1.9 milyar Türk Lirası, bunun için dayanamayıp açtılar." dedi.

31 Mart Yerel seçimlerinde halkın kendilerine güvenip oy verdiğini ve yerel iktidarın sahibi olduklarını söyleyen Horzum, "Yerel iktidarın sahibi genel başkanımız Özgür Özel'dir, bizim elimizi kolumuzu bağlamak adına, halka hizmet ulaşmasın diye, çeyrek yüzyıla varan iktidarları boyunca ödenmeyen kamu borçlarını başta SGK olmak üzere tahsil ederek güya bizi sıkıştılar. Sizin 25 yılda biriktirdiğiniz borçları en geç 25 ay içinde öderiz. Bu ali cengiz oyunlarıyla bizim hiçbir hizmetimizin önüne geçemezler. Sizin istememenize rağmen CHP'li belediyeler halkımıza en iyi şekilde hizmet vereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Sokak hayvanlarıyla ilgili çıkarılan yasa için yürütmeyi durdurmak için müracaat ettiklerini belirten Horzum, "Denizli'de büyükşehir ve ilçe belediye başkanları aynı görüştedir. Yaptırımı bedeli ne olursa olsun, şehrimizde hiçbir hayvan katledilmeyecek, onlar yaşatılmaya devam edecek." dedi. 

Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör'ün büyükşehir belediye başkanına dil uzattığını hizmetlerine söz söyler olduğunu ifade eden Horzum, "2004 yılından bu yana bu belediyeyi siz yönetiyorsunuz, bir çok ilçe dahil. Şimdiye kadar sormak aklınıza gelmeyen bir çok şeyi bize soruyorsunuz. Her türlü soruya açığız, çünkü biz ekşi yemedik karnımız ağrımıyor." dedi. 

Denizli Chp Ali Osman Horzun Instagram Maliyeti1