Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı salonunda Denizli'deki basın kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelen Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, Tavas'ta yapılacak olan 6. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin içeriğiyle ilgili kamuoyunu bilgilendirdi. 

800 yıllık ağaçları barındıran göl doğaseverlerin ilgisini çekiyor 800 yıllık ağaçları barındıran göl doğaseverlerin ilgisini çekiyor

Bir soru üzerine düzenlenecek olan festivalin maliyetini şimdiden çıkardıklarını belediyeden bu organizasyon için para çıkmayacağını belirten Tatık, "Tavas 6. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nde 15 Ağustos Perşembe günü yerel sanatçılarımız Emin Mert Boyacıoğlu ve Hasan Kavallı, Bağlar Amfi Tiyatro'da sahne alacak bunun yanında aynı gün Halk oyunları gösterileri de vatandaşımızın beğenisine sunulacak. 16 Ağustos Cuma günü ünlü sanatçı Tuğçe Kandemir şarkılarıyla ziyaretçilerimize güzel anlar yaşatacak. 17 Ağustos Cumartesi günü Zakkum grubu vatandaşlarımızla bir arada olacak. Festivalin son günü olan 18 Ağustos Pazar günü yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle vatandaşlarımızın gönlünde taht kuran Haluk Levent halkımızla bir arada olacak." dedi.  

Tavas Festivali 2024 Kadir Tatik1Tavas Festivali 2024