Pamuk Kafe'de düzenlenen kahvaltı etkinliğinde Denizli basınının 'Basın Bayramı'nı kutlayan Başkan Ertemur, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ertemur, basın mensuplarına desteklerini ve teşekkürlerini iletti.

Denizli'de Yıldırım Düşen Asırlık Meşe Ağacı Paramparça Oldu Denizli'de Yıldırım Düşen Asırlık Meşe Ağacı Paramparça Oldu

Halk Ekmek Büfeleri Kuruluyor

Başkan Ertemur, seçim döneminde verdikleri vaatlerden birini daha yerine getireceklerini duyurdu. Bir hafta, on gün içerisinde Pamukkale ilçesine Halk Ekmek büfelerinin kurulmaya başlayacağını belirten Ertemur, bu adımın halkın daha uygun fiyata ekmek alabilmesi için atıldığını söyledi. Henüz bir fiyat belirlenmediğini ifade eden Başkan Ertemur, "Bu işi kar amacı gütmeden, halkımızın daha uygun fiyata ekmeğe ulaşabilmesi için en ucuz şekilde satacağız" dedi.

Çöp Poşeti Dağıtımı Projesi

31 Mart Yerel Seçimleri'nden sonra ilk olarak çöp poşeti dağıtma vaadini gerçekleştiren Başkan Ertemur, bu adımın Pamukkale'de memnuniyetle karşılandığını hatırlattı. Şimdi de Halk Ekmek büfeleriyle vatandaşların hayatını kolaylaştırmayı hedeflediklerini belirtti.

Dada uygun fiyata satılmasını sağlayacağız

Başkan Ertemur, kahvaltı etkinliğinde yaptığı konuşmada, "Halk Ekmek projesi ile Pamukkale'de ekmeğin daha uygun fiyata satılmasını sağlayacağız. Halkımızın bu konuda memnuniyetini kazanmak için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.