Haber merkezimize gelen ayrı ayrı bilgilere istinaden bu sabah 09.45 sıralarında Denizli merkezden ve Hacıeyüplü ile Buldan'dan gelen bilgiler doğrultusunda, parlak bir cismin Denizli semalarında patlaması ile birlikte 2 ye bölünen parlak cismin Buldan Alandız mevkisine düştüğü iddia edildi.

Diğer taraftan Tuncer Salman isimli vatandaş; "Gökyüzünden düşen parlak şeyin ne olduğunu bilmiyorum. Ama Denizli'de sabah kahvaltı yaparken saat 9-10 sıralarında kayarak parçalandığını dördüm. Daha sonra Buldan Alandız'a gittim. Babamlar ve tarlada çalışan köylülerde cismin kavanoz şeklinde 2 parçaya ayrıldığını ard arda patlama sesi geldikten sonra Alandız mevkisinde otluk tarlaya düştüğünü söylediler. Köylülerin bu sözleri üzerine benim gördüğüm şeyin gerçek olduğunu anladım ifadelerini kullandı. Tuncer Salman, düştüğü tahmin edilen bölgenin geniş olduğunu orya gidip araştıracaklarını belirtti.

Adalet Bakanı Tunç, adalet sistemi eleştirilerine cevap verdi Adalet Bakanı Tunç, adalet sistemi eleştirilerine cevap verdi

Parlak cismin bu bölgeye düştüğü iddia edildi

Sabah saatlerinde Denizli'de görülen ve ikiye bölündüğü iddia edilen cismin Buldan Alandız mevkiindeki bu taralaya düştüğü belirtildi.