Ev sahibi Büyükçekmece Tepecikspor karşılaşmanın 24. dakikasında kırmızı kartla 10 kişi kaldı. İlk yarıda çok fazla net pozisyon yaşanmazken takımlar soyunma odasına 0-0'lık beraberlikle gitti.
İkinci yarıda da takımlar dengeli futbolunu devam ettirirken konuk ekip Denizlispor zaman zaman rakip kaleye gitti. Karşılaşmada ilk gol Tepecikspor'dan geldi. Tepeciksporlu İlker takımını 1-0 öne geçirdi. Denizlispor'un bu gole cevabı gecikmedi. 76. dakikada Ramazan Karakurt skoru eşitledi. Kalan sürede skor değişmeyince mücadele 1-1 eşitlikle tamamlandı.
Denizlispor 10 olan puanını 11 yaparak ligde kalma umudunu sürdürdü. Ev sahibi Tepecik ise 12 puana yükseldi.
MAÇTAN DAKİKALAR:
Dk.24 Ertuğrul'un Gökhan Süzen'e çok sert müdahalesi sonrası hakem kırmızı kartını çıkararak ev sahibi ekibi 10 kişi bıraktı.
Dk.28 Denizlispor'da kullanılan köşe vuruşu sonrası Emre Burgaz'ın vuruşu üstten auta gitti.
Dk.69 Erçağ Evirgen'in kullandığı serbest vuruşta arkada bomboş kalan İlker Avşar topu filelere gönderdi. (1-0)
Dk.76 Uzaktan sert şut savunmadan sekti ve Ramazan'a geldi. Ramazan Karakurt gelişine sert ve düzgün vurarak skoru eşitledi. (1-1)