GÜNCEL

Denizli’nin İlçelerine Kaç Liraya Gidiliyor

Denizli Şehirlerarası Otobüs Terminali'nden, ilçelere minibüs seferleri yapılmaya devam ediyor. Ulaşım ücretleri ise her ilçenin İl merkezine olan uzaklığına göre değişiklik gösteriyor. Sefer saatleri bazı ilçeler için farklılık gösterirken, öğrenciler için belirli oranlarda indirimler de yapılıyor.

Abone Ol

Denizli Şehirlerarası Otobüs Terminali'nden, İl merkezine düzenlenen minibüs seferlerinin fiyatları, ilçelerin merkezden uzaklığına göre değişiklik gösteriyor. Öğrenciler için indirimli tarife de uygulanırken, seferlerin hareket saatleri ilçelere göre farklılık gösterebiliyor.

Denizli İlçelerine Ulaşım Kolaylığı Denizli Şehirlerarası Otobüs Terminali'nden hareket eden minibüsler, merkeze uzaklıkları doğrultusunda belirlenen fiyatlarla hizmet veriyor.

Her 30 dakikada bir olmak üzere minibüs seferi düzenlenirken, ilçe mesafelerine göre fiyatlar aşağıda listelenmiştir:

Acıpayam: 90 TL

Babadağ: 75 TL

Baklan: 97 TL

Bekilli: 127 TL

Beyağaç: 150 TL

Bozkurt: 80 TL

Buldan: 75 TL

Çal: 100 TL

Çardak: 85 TL

Çameli: 165 TL

Çivril: 110 TL

Güney: 115 TL

Honaz: 50 TL

Kale: 105 TL

Sarayköy: 45 TL

Serinhisar: 65 TL

Tavas: 65 TL

Kızılcabölük: 80 TL

Kelekçi: 130 TL

Kocabaş: 50 TL

Pamukkale: 35 TL

Karahayıt: 40 TL

Akköy: 40 TL

Her gün düzenli olarak yapılan minibüs seferleri, yoğun saatlerde 30 dakikada bir kalkıyor. Özellikle yaz aylarında tatilcilerin yoğun ilgi gösterdiği Pamukkale, Karahayıt gibi turistik yerlere ulaşımda da aynı düzen geçerli. Bu minibüs seferlerinde öğrenciler için geçerli olan indirim oranları da ilçelere göre değişiklik gösterebiliyor. Güvenli ve Rahat Ulaşım Denizli Şehirlerarası Otobüs Terminali'nden hareket eden minibüsler, vatandaşlara güvenli ve rahat bir ulaşım sunuyor. Minibüslerin yoğun saatlerde ek seferler düzenlemesi, yolcuların mağdur olmadan gidecekleri yere zamanında varmalarına olanak tanıyor.

{ "vars": { "account": "G-2QLCV0JSK8" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }