Babadağ'da Keşkek Ziyafetine Hazır mısınız? Festival Yaklaşıyor Babadağ'da Keşkek Ziyafetine Hazır mısınız? Festival Yaklaşıyor

Antalya Denizli karayolu Tavas makasını geçince Serinhisar yolu üzerinde hizmet vermeye başlayan Serinpark Fuar Alanı Denizli için unutulmaz bir geceye ev sahipliği yapacak. 20 Eylül akşamı sıra gecesine ev sahipliği yapacak olan işletme, kurulu olduğu alanda içinde barındırdığı restoran, düğün salonları, kendin pişir kendin ye, çocuk oyun alanları gibi özellikleri ile de beğeni toplamaya devam ediyor.  

O GECE BİZLERİ NELER BEKLİYOR? 

MK Yapım YouTube kanalında Alı Sarıkaya’nın hazırlanıp sunduğu “İşin Aslı” programına katılan, sıra gecesinin organizasyonluğunu üstlenen Arzu Küçüktülü o gece Denizli halkını neler beklediğini tek tek açıkladı. Daha önce sıra gecesi yapan işletmelerin olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Küçüktülü, bu organizasyonun daha kaplamlı ve geniş olduğunu aktardı. Küçüktülü, “Bizim sıra gecemiz, alışılagelmiş matine mantığından çok daha bambaşka. İşletme sahibimiz Doğan Özkan o konuda bizlere sonsuz yetki verdi. Ailecek katılabileceğimiz, menünün geniş olduğu her bütçeye uygun ve her kesime hitap edebilecek bir organizasyon hazırladık” dedi. 

DENİZLİ’DE URFA GECESİ SİZİ BEKLİYOR

“Yer minderleri dahil konseptimiz tamamen Urfa gecesini andıracak” diyen Küçüktülü, “Doğu bölgesini tamamen Denizli’ye taşıyacağız” diyerek iddiasını ortaya koydu. Küçüktülü, açıklamalarının devamında, “O gece sahne alacak olan Sanatçımız Osman Öztekin Şanlıurfa’dan kendi ekibi ile birlikte gelecek. Çiğ köfte ekibimiz yine Şanlıurfa’dan gelecek. Denizli’den gelecek misafirlerimizi bekliyoruz. Sazlı, sözlü, halaylı, samimi ortamda güzel bir eğlence bizleri bekliyor. Misafirlerimiz o gece Izgara, pilav, patates kızartması, salata, üç çeşit meze, sınırsız içecek, yayık ayran, çay ikram edeceğiz. Tatlı olarak da Gaziantep burması seçtik. 

BİLETLERİ NASIL TEMİN EDEBİLİRSİNİZ? 

Menümüz geniş. Bilet konusunda sıkıntımız yok. Herkesi kucaklayacak yerimiz mevcuttur. Biletleri Çınarda Topal Kadir işletmesinin üstünde bulunan Şahmeran isimli ofisten temin edebilirler. Ayrıca 0 552 936 65 25 numaralı hattan randevu oluşturabilirler. Alanımız çok geniş imkanlar çok geniş. Serinhisar’da serin bir gecede samimi bir havada gecemiz gerçekleşecek ” dedi. Küçüktülü, ayrıca son olarak düğün salonunu kiralayanlara işletme sahibi Doğan Özkan tarafından çiftlere limuzin hediye edildiğini de aktardı.

Denizli Sira Gecesi 3Denizli Sira Gecesi 1Denizli Sira Gecesi 2