GÜNCEL

Denizlililer Suavi ile Türküye Doydu

Denizli'nin Çivril ilçesinde 26. Elma Tarım ve Kültür Festivali'nde sahne alan ünlü sanatçı Suavi söylediği birbirinden güzel türkülerle Çivrilliler'e doyumsuz bir gece yaşattı.

Abone Ol

26’ncı Elma Tarım ve Kültür Festivalinin 2. günü Çivrillilerle buluşan ünlü sanatçı Suavi sahne performansı ve seslendirdiği türküler ile meydanı dolduran binlerce kişiye türkü ziyafeti yaşattı. Suavi’yi dinlemek için Çivril’e çevre ilçe ve illerden binlerce kişi geldi.

Elma Tarım ve Kültür festivalinin ikinci gününde sahne alan Sahra Neo Project ve Suavi Cumhuriyet meydanında bulunan binlerce kişi tarafından büyük bir keyifle izlendi. Festivalin halk konserleri kapsamında sahne alan Sahra seslendirdiği eserler ile gençlerin büyük beğenisini topladı. Gecede sahne alan usta sanatçı Suavi ise en son 2009 yılında geldiği Çivril’de yeniden sahne almanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Sahneye ‘Hasret Türküsü’ ile çıkan Suavi ilk şarkısının ardından Çivril’de olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Suavi genç bir belediye başkanının bir kenti yönetiyor olmasının heyecan ve umut verici olduğunu belirterek “genç bir Belediye başkanının genç ve çalışkan bir ekiple böyle güzel bir kenti yönetiyor olması heyecan, cesaret ve umut verici. Bu kadar güzel bir seyircinin karşısında ve Çivril’de olmaktan dolayı çok mutluyum. Bize yeniden sizlerle olma imkânı sağlayan Başkan Semih Dere’ye şahsım ve ekibim adına çok teşekkür ediyorum. Bugün 26’ıncısını düzenlediğiniz festivalin ellinci altmışıncı yıllarını hep birlikte kutlamanız dileklerimle bizleri dinlemeye gelen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmasının ardından sevilen türkülerini seslendiren Suavi’ye Meydanı dolduran binlerce kişi eşlik etti. gece Başkan Semih Dere’nin sahne alan Sahra ve Suavi’ye plaket ve hediye takdimi ile sona erdi. 
Sevilen sanatçı Suavi, Çivril’e en son 2009 yılında düzenlenen konserde sahne almıştı.

{ "vars": { "account": "G-2QLCV0JSK8" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }