GÜNCEL

Denizlililer Dikkat! Haftasonu Yağmur Var

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Denizli'de hafta içi ve haftasonu etkili olacak hava tahmin raporunu yayımladı. Buna göre cumartesi ve pazar günü gökgürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor.

Abone Ol

28 Ağustos Çarşamba günü Denizli'de hava parçalı bulutlu olurken, Sıcaklar ise 21 derece ile 34 derece arası olması bekleniyor.

29 Ağustos Perşembe günü ise Denizli'de hava sıcaklıkları mevsim normallerinde olması bekleniyor. Sıcaklıkların ise 22 derece ile 35 derece seviyerlerinde olması tahmin ediliyor.

30 Ağustos Cuma günü ise Denizli'de hava sıcaklıkları mevsim normallerinde seyretmesi bekleniyor. Sıcaklıkların ise 22 derece ile 35 derece seviyerlerinde olması tahmin ediliyor.

31 Ağustos Cumartesi günü ise Denizli'de havanın gökgürültü sağanak yağışlı olması tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklığının ise 21 derece ile 34 derece seviyerlerinde olması tahmin ediliyor.

01 Eylül Pazar günü ise Denizli'de havanın gökgürültü sağanak yağışlı olması tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklığının ise 21 derece ile 33 derece seviyerlerinde olması tahmin ediliyor.

{ "vars": { "account": "G-2QLCV0JSK8" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }