GÜNCEL

Denizli'de Yeni Haftada Sıcaklıklar Yüksek Seviyede Olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Denizli'de Temmuz ayının son günlerinde yeni haftada etkili olacak beş günlük hava tahmin raporunu yayımladı. Buna göre haftanın ilk iş günü pazartesi havanın yer yer parçalı bulutlu olması bekleniyor.

Abone Ol

29 Temmuz Pazartesi günü Denizli'de Sabah saatlerinde parçalı bulutlu bir havanın etkili olurken. Öğle saatlerinde sıcaklıklar etkisini iyice gösterecek. Gün içinde hissedilecek sıcaklıklar ise 26 derece ile 39 derece arası olması tahmin ediliyor.

30 Temmuz Salı günü Denizli'de Sıcak havanın etkili olması tahmin ediliyor, Gün boyu etkili olacak sıcaklığın ise 25 derece ile 38 derece arası olması bekleniyor.

31 Temmuz Çarşamba günü Denizli'de yine sıcaklıklar yüksek seviyede seyredecek. Kent merkezinde hissedilen sıcaklıklar ise 22 derece ile 37 derece arası olması tahmin ediliyor.

01 Ağustos Perşembe günü Denizli'de sıcak bir havanın etkili olması beklenirken, Hissedilen sıcaklıkların ise 22 derece ile 38 derece arası olması tahmin ediliyor.

02 Ağustos Cuma günü Denizli'de sıcak bir havanın etkili olması beklenirken, Kent merkezinde sıcaklıkların 23 derece ile 39 derece arası olaması bekleniyor.

{ "vars": { "account": "G-2QLCV0JSK8" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }