Denizli'nin Babadağ ilçesinde bugün düzenlenen 25. Babadağ Geleneksel Keşkek Festivali ve Toplu Sünnet Merasimine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Toplamda 8 tonun üzerinde keşkek Babadağ'a gelen misafirlere ikram edildi. Festival için Cumartesi günü sabahtan başlayan hazırlıklar bugün sabah saatlerinde misafirlerin geleceği saat 11.00'e kadar devam etti. 

HAZIRLIĞIMIZ 30 SAAT SÜRDÜ HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ

30 saatlik bir emek sonucu festivale hazırlandıklarını belirten Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, "Hayırsever işadamlarımız tarafından geleneksel olarak düzenlediğimiz bizim de ev sahipliği yaptığımız Keşkek Festivalimizi gerçekleştiriyoruz. Dün sabahtan bu yana büyük bir emek sonucunda misafirlerimizin karşısına çıkıyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi keşkeğimizde iddialıyız. Emeği geçen işadamlarımıza, hayırseverlerimize ve buraya kadar gelen misafirlerimize teşekkür ederiz." dedi.   

Dört Asırlık Evde Unutulmaya Yüz Tutmuş Mesleği Yaşatıyor Dört Asırlık Evde Unutulmaya Yüz Tutmuş Mesleği Yaşatıyor

VATANDAŞLAR İLGİ GÖSTERDİ

Bin 200 kilogram buğday ve bin 700 kilogram etten toplam 8 buçuk ton keşkek yapılıp dağıtılan Keşkek Festivali'ne vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. 

Toplu sünnet töreninde her çocuk ve ailesi için özel masa ayarlandı. Vatandaşlar Mehter gösterisi eşliğinde unutulmaz bir gün yaşadı.

Festivali siyasi parti temsilcileri ve belediye başkanları katıldı. 

Denizli Babadag Keskek Festival Murat Kumral9Denizli Babadag Keskek Festival Murat Kumral8Denizli Babadag Keskek Festival Murat Kumral7Denizli Babadag Keskek Festival Murat Kumral6Denizli Babadag Keskek Festival Murat Kumral5Denizli Babadag Keskek Festival Murat Kumral3Denizli Babadag Keskek Festival Murat Kumral4Denizli Babadag Keskek Festival Murat Kumral2Denizli Babadag Keskek Festival Murat Kumral1Denizli Babadag Keskek Festival Murat Kumral