Haberdenizli.com olarak esnaf ziyaretlerimiz çerçevesinde Denizli'de Bayramyeri Ulu Cami arkasında bulunan Ural Teknik Küçük Ev Aletleri Teknik Servisi Ali Ural'ı ziyaret ettik. Denizli'de 35 Yıldır küçük ev aletlerinin teknik servisliğini yaptığı belirten Ural, "Fakir, Arzum, Arnika gibi küçük ev aletlerinin yetkili servisliğini 10 yıl boyunca yaptık. Yetkili servisliği bıraktıktan sonra garanti dışı tüm küçük ev aletlerinin tamir bakım ve yedek parça işini, yetkili değil teknik servis olarak vermeye devam ediyoruz." dedi. 

35 YILDIR BU MESLEĞİ YAPIYORUZ

İşyerine süpürge, blender, robot gibi küçük ev aletlerinin tamir bakım ve yedek parça için geldiğini belirten Ural, "Her markanın elektrikle çalışan bütün küçük ev aletlerinin servisi burası, 35 yıldır bu mesleği yapıyoruz. Evlere servisimiz yok, işyerimize gelen tüm ürünleri 1 gün içinde tamir bakım ve yedek parça hizmeti vererek, teslim ediyoruz. Müşterilerimiz memnun oldukları zaman en ufak arızada bizi buluyorlar. Zaten memnun olmasalar bu kadar yıl ayakta kalamayız. Küçük ev aletleri illaki bozuluyor, teknik servisi yapılan, yedek parçası olan, tamiri mümkün olanları almanızda fayda var. Piyasada servisi olmayan, Çin'den gelen ürünler var onlar vatandaşın elinde kalıyor." dedi.

YEDEK PARÇA TEDARİK SÜRESİ 5 YIL

Denizli'ye Sucuk Döneri Getirdiler Denizli'ye Sucuk Döneri Getirdiler

Ural, "Küçük ev aletlerinde 5 yıl sonra yedek parça tedariği yok. Sonraki 5 yılda da bir şekilde bulunuyor fakat 10 yıl sonra yedek parça bulmak zor." dedi.

Denizli Kucuk Ev Aletleri Servisi Ali Ural2Denizli Kucuk Ev Aletleri Servisi Ali Ural3Denizli Kucuk Ev Aletleri Servisi Ali Ural1