Denizli merkezde birçok markette ekmek fiyatları 7 ile 8 liraya düştü. Zamla birlikte ekmek fiyatını 10 TL yapan birçok noktada, müşteri çekmek için fiyatlar geri çekti.

Türkiye geneli zincir marketlerin yanı sıra yerel marketlerin çoğu da ekmek fiyatını indirdi. Ekmek fiyatını 7,5 TL'ye indiren yerel bir market sahibi, bu rakamın para kazandırmadığını belirterek, amaçlarının müşteriyi markete çekmek olduğunu ve diğer ürünlerden kazanmayı hedeflediklerini belirtti.

Denizlide Ekmek Fiyatlari Dustu 2

Türkiye’de en fazla tüketilen gıda olan ve birçok insanın yemeden karnının doyduğunu hissetmediği ekmek sofralarımızın vazgeçilmezi durumunda. Bu nedenle ekmek fiyatları Türk toplumu için büyük önem taşıyor.

Ekmek fiyatlarının düşmesi Denizli sakinleri tarafından olumlu karşılandı. Hayat pahalılığından şikayet eden vatandaşlar, ekmek fiyatlarının düşmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

DSO Başkanı Kasapoğlu; "Sürdürülebilir ekonomi önceliğimiz olmalı" DSO Başkanı Kasapoğlu; "Sürdürülebilir ekonomi önceliğimiz olmalı"

Denizlide Ekmek Fiyatlari Dustu

Bu arada Merkezefendi Belediyesi’nin Halk Ekmek büfelerinde ekmek fiyatı ise 6 TL.  Sabah saatlerinde ucuz ekmek isteyen vatandaşlar Denizli’de Halk Ekmek büfeleri üzerinde uzun kuyruklar oluşturuyor. Özellikle günlük fazla ekmek tüketen kalabalık ailelerde ekmekte birkaç liralık indirim bile büyük önem taşıyor.

Şok markette hala ekmek 10 TL yazısı duruyor. Ancak alttaki küçük etikette ekmek fiyatı 7,5 TL olarak düzeltilmiş durumda ve kasadan 7,5 TL olarak geçiyor.