GÜNCEL

Denizli'de DESKİ Genel Müdürü Yıldırım Hızıyla Görevden Alındı

PAÜ Teknoloji Fakültesi Dekanı ve Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanlığı yaparken DESKİ Genel Müdürü olan Prof. Dr. Ali Aydın, kısa bir süre sonra yıldırım hızıyla görevden alındı…

Abone Ol

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürü Prof. Dr. Ali Aydın, yıldırım hızıyla görevinden alındı. Şifre Haberin gündeme taşıdığı gelişmede Genel Müdür Prof. Dr. Aydın’ın görevden alındığını doğruladığı aktarılarak, “Gerekçesini bilmiyorum. Başkan Çavuşoğlu’na sorun” dediği ifade edildi. Pamukkale Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı ve Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanlığı görevlerinde bulunan, su konusunda Türkiye’de isim yapmış önemli otoritelerden biri olan Prof. Dr. Ali Aydın’ın göreve getirilmesi, ilgili çevreler tarafından olumlu karşılanmıştı.

ŞOK ETKİSİ YARATTI…

Böylesine donanımlı bir genel müdürün, daha 4-5 ay geçmeden görevden alınması, aynı çevreler tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Özellikle Kurumdaki yolsuzluklar konusunda çok ciddi bir çalışma içerisinde olduğu ve 2-3 dosyayı hazırlayarak, savcılığa sunma aşamasına getirdiği ileri sürülen Genel müdür Aydın’ın, böyle bir dönemde görevden alınması kafaları karıştırdı.

KENDİSİNE SORUN…

Öte yandan telefonla kendisine ulaştığımız görevden alınan genel müdür Prof. Dr. Ali Aydın, görevden alınma olayını doğruladı ve “Gerekçe konusunda benim bir bilgim yok. Sayın Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu’na sorun” dedi.

Kaynak: Şifre Haber

{ "vars": { "account": "G-2QLCV0JSK8" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }