Denizli'de çekilen sahneleri ile uzun süre Denizli kamuoyunun gündeminde ‘Bir Gece Masalı’ dizisi dün akşam ATV'de yayın hayatına başladı. İlk bölümü ilgi gören dizinin Denizli'de çekilmiş sahneleri de dikkat çekti.

Dizinin başrolleri Burak Deniz, Mahir karakterine hayat verirken Su Burcu Yazgı Coşkun, Canfeza karakterini canlandırıyor. Dizide Gürkan Uygun, Mesut Akusta gibi usta isimlerde rol alıyor. Dizinin sahneleri Buldan, Acıpayam, Kaklık Mağarası, Hierapolis gibi kentin farklı noktalarında ve İstanbul’da çekildi. Denizli’nin tarihi ve kültürel yapısını ekranlara taşıyan dizi ilk bölümü ile izlenme rekoru kırdı.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI DİKKAT ÇEKTİ

Tanıtımlarda beyaz cennet Pamukkale ve Kaklık Mağarası’nda suyun içerisinde çekilen sahneleriyle büyüleyen oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun, o sahnelerin kamera arkası görüntülerini paylaştı. Coşkun, dizide başrolü paylaştığı başarılı oyuncu Burak Deniz’le olan esprili fotoğraflarını da paylaşması dikkat çekti. Güzel oyuncunun paylaşımları kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

BİR GECE MASALI'NIN KONUSU

Mahir’in babası Denizli’de görev yaptığı süreçte bir suikast sonucunda şehit edildi. Mahir, 20 yıl sonra bir komiser olarak babasının katilinden intikam almak için şehre döner. Ancak şehre geldiği ilk mistik bir şekilde tanıştığı güzel bir Yörük kızına aşık olur. Adını bir türlü öğrenemediği bu masal perisi gibi kıza Şehrazad ismini takar. Bir yandan aşık olduğu Şehrazad’ı ararken bir yandan babasının katili Kürşat Kilimci’nin açık vermesini bekleyen Mahir beklediği fırsatı Kürşat’ın kızının düğününde yakalayacağını anlar. Ancak henüz bilmese de bu düğün Mahir’in hayatının sonsuza değişeceği ve Bir Gece Masalı’nın başlayacağı yerdir.

AK Parti'li Kasapoğlu, Denizli'de vatandaşlarla buluştu AK Parti'li Kasapoğlu, Denizli'de vatandaşlarla buluştu