GÜNCEL

Denizli’de Çekilen "Bir Gece Masalı" Dizisinin Yeni Fragmanı Yayında

Yeni sezonda ekranlara gelmesi beklenen ve çekimleri Denizli'de de yapılan “Bir Gece Masalı” dizisinin ikinci fragmanı yayınlandı.

Abone Ol

Çekimlerine İstanbul’da başlanıp Denizli’de devam eden “Bir Gece Masalı” dizisi, Komiser Mahir (Burak Deniz) ile Yörük kızı Canfeza’nın (Su Burcu Yazgı Coşkun) Pamukkale’nin büyülü atmosferinde başlayan ve İstanbul’da Asaf Bey konağına uzanan imkansız aşk öyküsünü ekranlara taşıyor.

Dizinin çekimleri Denizli’nin Delikliçınar Meydanı, Acıpayam Kanyonu, Pamukkale travertenleri, Buldan ilçesi, Süleymanlı Yayla Gölü ve Kaklık Mağarası gibi birçok turistik noktada gerçekleştirildi. İlk tanıtımı büyük ilgi gören dizi, Denizli’nin tanıtımına da önemli bir katkı sağlaması bekleniyor.

Yayınlanan ikinci fragmanda, Denizli’ye ait birçok sahne yer alıyor. Hierapolis antik kentindeki atlı sahneleriyle dikkat çeken dizide, Pamukkale travertenlerindeki gece çekimleri beyaz cennetin güzelliğini gözler önüne seriyor.

Aşk, dram ve entrika dolu bir hikayeyi anlatan “Bir Gece Masalı” dizisi, Eylül ayında ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Başrollerini Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun’un paylaştığı dizinin yönetmenliğini Emre Kabakuşak üstlenirken, senaryo Eda Tezcan’a ait. Dizinin jenerik müziği ise Simge Sağın tarafından seslendiriliyor.

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide, Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun’un yanı sıra Gürkan Uygun, Mesut Akusta, Rüçhan Çalışkur, Kenan Bal, Yıldız Kültür, Özlem Türkad, Eren Vurdem, İrem Altuğ, Kerem Aslanoğlu, Emel Çölgeçen, Ecem Çalhan ve Nazan Diper gibi başarılı isimler yer alıyor.

{ "vars": { "account": "G-2QLCV0JSK8" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }