Haber: Mutlu KELİŞTİ

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde oturan Memiş Ç. isimli 3 çocuk babası vatandaş ayaklarında başlayan enfeksiyonun bütün vücudunu sardığını, çalışmayı mecburen bıraktığını, yetkililerden yardım beklediğini ifade etti. 

Haberdenizli.com'a ulaşan 42 yaşındaki Memiş Ç. ayaklarında başlayan enfeksiyonun, kollarına ve bütün vücuduna yayıldığını belirtti. Memiş Ç., "Yemek şirketinde çalışıyordum, vücudumda olan yaralardan dolayı çalışamaz oldum. Ayaklarımda başlayan yara vücudumu sarınca eşime ve 1.5, 5 ve 7 yaşlarında 3 tane çocuğuma hastalık bulaşmaması için onları evden uzaklaştırdım. Herhangi bir gelirim de, cebimde hastaneye gidecek param da yok. Benim şu anda hastanede tedavi altında olmam gerekiyor. Sağolsun Dokuz Kavaklar Mahallesi muhtarı İlyas Yolcu, Denizli Valiliği'ni aradı. Bizi Pamukkale Kaymakamlığı'na oradan da Denizli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne yönlendirdiler. Şu ana kadar bir gelişme olmadı. Ben bir baba olarak evimin geçimini sağlayamıyorum. Yetkililerden yardım bekliyorum." ifadesini kullandı. 

SAĞLIĞIMA KAVUŞMAK İSTİYORUM

Dokuz Kavaklar mahallesinde kirada kaldığını belirten aslen Çal ilçesinden olan Memiş Ç., "Bir an önce sağlığıma kavuşup, kimseye muhtaç olmadan evimi geçindirmek istiyorum. Ama şu anda birilerinden yardım istemekten başka yapabileceğim bir şey yok, çünkü vücudumdaki yaralar benim normal bir yaşam sürmemi engelliyor." dedi. 

Küçük Mert, Özel Denizli Cerrahi Hastanesinde Sağlığına Kavuştu Küçük Mert, Özel Denizli Cerrahi Hastanesinde Sağlığına Kavuştu

Denizli Dokuzkavaklar Memis Yardim Heryeri Yara3Denizli Dokuzkavaklar Memis Yardim Heryeri Yara1Denizli Dokuzkavaklar Memis Yardim Heryeri Yara2