Denizli'de 3 Temmuz Çarşamba günü Dokuzkavaklar mahallesinde ailesiyle oturduğu evden çıkan 76 yaşındaki Nazife Demir için aramalar devam ederken gelini Neşe Özdemir Demir haberdenizli.com'a açıklamalarda bulundu. 

Kayınvalidesinin kaybolmasının üzerinden 3 ay geçmesine rağmen ne ölüsünü, ne dirisini bulamadıklarını belirten gelin Neşe Özdemir Demir, "Annem Alzheimer, kalp, şeker, tansiyon hastası, kaybolduğu günden bugüne kadar her yerde aradık. Polisle birlikte de çıktık bütün kameralara ulaştık, onlar bir taraftan biz bir taraftan aradık hiç bir şekilde ulaşamadık. 3 Aydır bir bayanı hiç mi gören olmaz, kim evinde besler, hasta bir kadın sonuçta. Hastaneye giriş çıkış yok, bankadan aylık çekilmiyor, ne yer ne içer bilmiyoruz. Yanında 5 bin lira para vardı, acaba o parası için alıp öldürdüler mi? Şüphesindeyim. Bir önce kayınvalideme kavuşmak istiyorum." dedi. 

Nazife Demir Kayip Denizli Gelini Nese 3 Aydir Kayip3

DENİZLİ HALKINA GÜVENİYORUM

Çalışmak için Aydın'dan Denizli'ye geldiğini ifade eden Demir, "Denizli halkına çok güveniyorum. Bütün halka bir anne olarak yalvarıyorum, anneme kavuşmak istiyorum. Ölü ya da dirisini bulmak istiyorum. Hiç kimse korkmasın, gelip söyleyenin veya ihbar edenin ismi verilmeyecek." dedi. 

YERİN DİBİNE Mİ GİRDİ

Nazife Demir'in kaybolmasının ardından 3 ay geçtiğini söyleyen gelin Demir, "Hala arama çalışması devam ediyor, polisle irtibat halindeyiz. Polisler de şaşırıyor, sanki buhar olup uçtu, hiç mi gören olmaz, yer yarıldı yerin dibine mi girdi bu bayan, biz bunun ölüsüne ya da dirisine ulaşırız, diyorlar ama hiç bir şekilde ulaşamıyoruz." dedi. 

Demir son olarak, "Denizli halkına yalvarıyorum, ben kayınvalidemin Denizli'de olduğuna inanıyorum. Biri öldürüp gömdüyse de Allah'a havale ediyorum. Oğlu, biz, evde çok kötüyüz. Eşyalarını ilaçlarını görüyoruz. Ne olursunuz korkmayın polis ekiplerine ya da bana ulaşın hiç bir şekilde isim verilmeyecek." dedi. 

Pamukkale ilçesi Dokuz Kavaklar mahallesinde oturan ve 3 aydır Kayıp olan Nazife Demir'i gören veya duyanların polise veya 0 (533) 679 81 13 numaradan ailesine ulaşması gerekiyor. 

Nazife Demir Kayip Denizli Gelini Nese 3 Aydir Kayip2

Denizli'de Savrulan Otomobil Refüjde Ters Dönerek Durdu Denizli'de Savrulan Otomobil Refüjde Ters Dönerek Durdu

Nazife Demir Kayip Denizli Gelini Nese 3 Aydir Kayip1

Nazife Demir Kayip Denizli1