İlk ihalesi Aralık 2020'de 1 milyar 34 milyon 53 bin liraya gerçekleştirilen 1000 yataklı Denizli Şehir Hastanesi'nin ikmal inşaatı, mayıs ayında yapılan 4. ihalede Acil Durum Hastanesi inşaatı ile birlikte 11 milyar 999 milyon liraya yeni firmaya verildi. İhalenin sonuçlanmasının ardından şantiyede çalışmalar tekrardan başladı.

Tamamlanma Süresi Belirlendi

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk'ü ziyaret ederek, şehre yapılan ve yapılacak olan sağlık yatırımlarını görüştü. Güngör, 1000 yataklı Denizli Şehir Hastanesi ve 400 yataklı Acil Durum Hastanesi inşaatlarının eş zamanlı olarak başladığını belirtti. Güngör, “400 yataklı Acil Durum Hastanesi inşaatı 210 günde, 1000 yataklı Şehir Hastanesi ise 720 günde tamamlanacak. Denizlimize hayırlı olsun.” dedi.

Sosyal Medyadan Müjde

Başkan Yücel Güngör, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Bu güzel sağlık yatırımlarının Denizlimize kazandırılmasını sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Nihat Zeybekci'ye, Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'na, milletvekillerimiz Sayın Cahit Özkan'a, Sayın Şahin Tin'e ve Sayın Nilgün Ök'e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Durmak yok, çalışmaya devam. Denizlimiz için hizmetkâr olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kuraklığın vurduğu kuş cenneti can çekişiyor Kuraklığın vurduğu kuş cenneti can çekişiyor

Kaynak Linki = https://www.denizli24haber.com/public/haber/denizli-sehir-hastanesinde-calismalar-yeniden-basladi-62088