Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’ı, Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı, Başkan Vekilleri karşıladı. Ziyaret sırasında, Cumhurbaşkanı tarafından imzalanarak Resmi Gazete’de yayımlanan Teknokent projesinin bölgemize ve şehrimize katacağı değerler üzerinde duruldu.
Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı, “Firmaların yeni teknolojilere yönelik geliştirdikleri teknolojik buluşları, ticari ürün veya hizmet haline dönüştürebilmeleri amacıyla hayata geçireceği Denizli OSB Teknokent Projesi ile Denizli'mizi Silikon Vadisi gibi bir inovasyon merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz. Bu sayede, yerel sanayinin güçlenmesi ve rekabet gücünün artırılması sağlanacaktır” dedi.

Denizlili Gazeteci Yaşar Tok Hayatını Kaybetti Denizlili Gazeteci Yaşar Tok Hayatını Kaybetti

Pamukkale Üniversitesi OSB Polikliniği’ne Yeni Bölümler Açılıyor

Ziyarette, Pamukkale Üniversitesi OSB Polikliniği’ne ameliyathaneler kazandırılarak, Göz, KBB (Kulak Burun Boğaz) ve Mikrocerrahi ameliyatlarının OSB Semt Polikliniği bünyesinde yapılması ve hastanenin tam donanımlı hale getirilmesi konuları gündeme geldi.

Rektör Kutluhan'dan Denizli’ye İkinci Üniversite Desteği

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu ile gerçekleştirdiği ziyarette, bölgeye ikinci bir üniversite kazandırma projelerini desteklediğini açıkladı. Kutluhan, bu girişimin, Denizli’nin eğitim ve araştırma alanında daha da güçlenmesine katkı sağlayacağını vurguladı.

Denizli’deki eğitim potansiyelini artırmak ve gençlerin daha fazla fırsata erişmesini sağlamak amacıyla atılan bu adımın önemine dikkat çeken Rektör Kutluhan, üniversite iş birliğinin geliştirilmesinin bölge için büyük bir kazanım olacağını ifade etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı, Kutluhan'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Pamukkale Üniversitesi ile uzun yıllardır iş birliği içinde pek çok projeyi hayata geçirdiklerini vurguladı. Baltalı, “Önümüzdeki süreçte de bu iş birliğini sürdürecek ve bölgemize, üniversitemize katkı sağlayacak projelere imza atacağız,” dedi.